vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on bir soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar ben vbseo kullandığını tespit ettiğim bir site buldum ancak footerde vbseo kullanıldığına dair bi ibare yok ya 2.4.0 kullanıyorlar ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| bir soru
merhabalar ben vbseo kullandığını tespit ettiğim bir site buldum ancak footerde vbseo kullanıldığına dair bi ibare yok ya 2.4.0 kullanıyorlar çünkü onda çıkmıyor yada belirli bi ücret daha vererek footerdeki yazı kaldırılabiliyormu
|
|
| |||
| |||
|
ayrıca bu forumda 40.000 üyesi olan büyük bir forum
|
|
| |||
| |||
| Quote:
vBSEO güncel sürümlerinin kullanıldığı durumda footer içerisinde sürüm ve yazılım bilgisinin bulunması gerekiyor. Şüphelendiğiniz siteleri yönetime bildirebilirsiniz. |
|
| ||||
| ||||
|
Lisanslı dahi olsa lisans sözleşmesine göre Copyright bilgileri Silinemez.
|
|
| ||||
| ||||
| Buna şunuda eklemek lazım. Lisansı olmasına rağmen copyright bilgilerini silen veya görünmez hale getiren sitelere karşı yasal yaptırım uygulanır ve sahip oldukları lisans hakkı iptal edilir.
|
|
| ||||
| ||||
|
Eğer lisanslı ise silmenin ne anlamı var anlamış değilim. Ben sitemde vbseo kullandığım için mutluyum |
|
| ||||
| ||||
| Profesyonel siteler hem rakiplerinden gizlemek hemde aramalarda veya reklamlarda çıkabilecek her türlü bilgiyi gizlemeyi bundan dolayı copyright bilgilerini silmeyi tercih ediyorlar.
|
|
| |||
| |||
|
galiba 3.0.0 rc6 sürümlerinde bu kod silinemiyor
|
| Thread Tools | |
| |