merhabalar ben vbseo kullandığını tespit ettiğim bir site buldum ancak footerde vbseo kullanıldığına dair bi ibare yok ya 2.4.0 kullanıyorlar çünkü onda çıkmıyor yada belirli bi ücret daha vererek footerdeki yazı kaldırılabiliyormu
This is a discussion on bir soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; merhabalar ben vbseo kullandığını tespit ettiğim bir site buldum ancak footerde vbseo kullanıldığına dair bi ibare yok ya 2.4.0 kullanıyorlar ...
merhabalar ben vbseo kullandığını tespit ettiğim bir site buldum ancak footerde vbseo kullanıldığına dair bi ibare yok ya 2.4.0 kullanıyorlar çünkü onda çıkmıyor yada belirli bi ücret daha vererek footerdeki yazı kaldırılabiliyormu
ayrıca bu forumda 40.000 üyesi olan büyük bir forum
Lisanslı dahi olsa lisans sözleşmesine göre Copyright bilgileri Silinemez.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Eğer lisanslı ise silmenin ne anlamı var anlamış değilim. Ben sitemde vbseo kullandığım için mutluyumVe bunu herkezin bilmesinide isterim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
galiba 3.0.0 rc6 sürümlerinde bu kod silinemiyor