Evet bir sitenin vbseo lisansının olup olmadıgını nasıl anlıyacagız ? mert beye pm ile bildirmek için ? ve sikayet ettim diyelim siz karsiliginda ne yapiyorsunuz o siteye ceza olarak ?
This is a discussion on Bir sitenin Vbseo lisansi olup olmadigini nasil anlariz ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Evet bir sitenin vbseo lisansının olup olmadıgını nasıl anlıyacagız ? mert beye pm ile bildirmek için ? ve sikayet ettim ...
Evet bir sitenin vbseo lisansının olup olmadıgını nasıl anlıyacagız ? mert beye pm ile bildirmek için ? ve sikayet ettim diyelim siz karsiliginda ne yapiyorsunuz o siteye ceza olarak ?
Başka bir sitenin lisansı olup olmadığını öğrenemezsiniz. Şüphelendiğiniz site varsa vBSEO - vBSEO Piracy Reporting adresini kullanarak şikayet edebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Tşkler mert bey...
Lisanslı forumların yayınlandıgı
vBulletin® - Links
gibi bir adres yaparsanız, yararlı olacaktır..
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Verdiğiniz adreste lisansı olup yayınlanmayan binlerce site var.Ondan dolayı bir anlamı yok kaldı ki böyle bir planımızda yok.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
peki benim sitemin o listede olması için ne yapmam gerekir mert bey ? lisanslı oldugum görünsün yani..
Ozan'în verdiği adres ise lisans bilgilerinizi düzenlerken Display in online links system: diye bir opsiyon var. Bunu evet seçmelisiniz.
evet yaptım şimdi listede görünmeyi bekliyorumtekrar tşkler mert bey iyi forumlar..
Vbseo daha iyisini yapabilir.
Örnek amaçlı olabilir diye söylemistim.
Direkt lisans kontrolu baglantılı bir liste, aynı zamanda backlink de sağlar o kadar lisans alıyor bu kullanıcılar güzel bir durum olur işimiz SEO ise.
Yani vbulletin kadar link olmaz vbseo sayfasında zaten ama siz en azından anlık gösterim yaparsanız, lisanssız olmayanlar görünmemis olabilir orada.
Lisans bilgileriniz downloads bölümünde size özel gözükmektedir. Bahsedildiği şekilde bir çalışma olmayacaktır.
Klasik Microsoft taktiği
Tesekkurler![]()