Öncelikle dün itibari ile bende yeni kendi sitemde kullanmaya başladım vbseo yu. Şimdi sorum şu olacak...
Şuan kütüphane adı altında bazı verilerimi rewrite e çevirmek istiyorum. Vbseo yu kullanmadan önce .htaaccess de yaptığım değişiklikler ile normal çalışıyordu...
Örneğin :
idi ama vbseo yu yükleyince olmadı. Bende mecburen burada gördüşüm makale uyarıncaCode:http://www.onsayfa.com/forum/kutuphane/1-yonetmenler.html
Ön Sayfa - Kütüphane
olarak değiştirdim.
Önceden
yaniCode:RewriteEngine On RewriteRule ^forum.php$ /forum/index.php/$1 [QSA,L] RewriteRule ^gazete/$ rssview.php/$1 [QSA,L] RewriteRule ^gazete-(.*)-(.*).html rssview.php?do=view&id=$2 [L] RewriteRule ^forum/kutuphane/(.*)-(.*).html forum/glossary.php?do=listglossary&c=$1 [L]
olarak kullanıyordum. Şimdi nasıl bir ayarlama ile eskisi gibi vbseoda ayarlamam gerekiyor.Code:RewriteRule ^forum/kutuphane/(.*)-(.*).html forum/glossary.php?do=listglossary&c=$1 [L]
Şuan vbseo da
Define Custom Rewrite Rules
Kısımına
Olarak yazdım.....Code:// kütüphane '^glossary\.php$' => 'kutuphane/' '^glossary\.php\?do=listglossary&c=(\d+)$' => 'kutuphane/bolum-$1.html' '^glossary\.php\?do=viewglossary&term=(\d+)$' => 'kutuphane/makale-$1.html' '^glossary\.php\?do=listglossary&page=(\d+)&c=(\d+)$' => 'kutuphane/bolum-$2-sayfa-$1.html' '^glossary\.php\?do=listglossary&c=(\d+)<r=(\w+)&pp=(\d+)$' => 'kutuphane/bolum-$1-siralama-$2-sayfa-$3.html' '^glossary\.php\?do=listglossary&c=(\d+)<r=#&pp=(\d+)$' => 'kutuphane/bolum-$1-siralama-kare-sayfa-$3.html'

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote
Onları hepimizden iyi ayarlayabilirsin. Tutorial'da tamamen var her anlatım şekli ve sana gönderdiğim CRR.txt dosyasında da birçok değişik örneği.