vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Bir itiraf ve istek:) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Hayırlı olsun.. Bende hemen üyeliğimi aldım. Siteye makale bile eklenmiş...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
View Poll Results: vBulletin Sorunlari bölümü acilsinmi | |||
| Evet Acilsin | | 12 | 75.00% |
| Hayir Acilmasin | | 2 | 12.50% |
| Kararsizim | | 2 | 12.50% |
| Voters: 16. You may not vote on this poll | |||
| LinkBack | Thread Tools |
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun.. |
|
| ||||
| ||||
|
Öncelikle merhaba arkadaşlar; Konuyu okudum ve biraz bana gereksiz gibi geldi. Nedenine gelince eğer internetde arama yaparsanız o kadar çok Türkçe içerikli sitenin mevcut olduğunu göreceksiniz. ABDALWAHID'e de dediğim gibi Türkçe destek sitesi açmayı düşünmüyorum. Ancak kendi yaptıklarını dağıtmak istiyen coder'ler olursa onlara rahatlık ile dağıtım yapacakları bir site temin edebilirim dedim. Mert ile daha önce site açtık. Oda biliyor. vBulletin paralı bir sistem olmasına rağmen herkez desteğide ücretsiz istiyor. Herkez bedavadan yana. Ben zaten bedava dağıtacağım şeyleri vbulletin.org sitesinde dağıtıyorum. bunun harici şeyleri elbet saklı tutarım. Kaldıki gereksiz yere onca site varken destek sitesi açmam. Elbet bunun karşılığı ücret almayacaksam ne gereği var. Nedeni ortada. Bir çok coder ile görüşüyorum. bir çogu bu işi hobi olarak yapıyor. Nedenini anlamadığım bir şekilde bu kişilere her şey sorabileceklerini sanırıyor diğerleri. Cevap vermeyince kötü insan oluyor. Mert bunu zamanında iyi değerlendirdi. Şuan yaptığı işten zevk alıyor. Nedeni ise yaptığı işin karşılığını görüyor. Yazın biraz Mert e doğru yazılara gitti ama onu örnek gösteriyorum. İşin özü şu. Diğer yabancı coder'ler bu işi yapıp para alırken bizler istedik diye sorunmu oluyor. Aslında çok sinirliyim ve Mert'i destekliyorum. Saygılarımla; H. Atakan KOÇ
__________________ AtaBB FireFox Extension |
|
| ||||
| ||||
|
Destek en önemli olgudur. Neticede destek vermek zaman alan bir olgu , zaman ise para demektir. Herkesin ailesi işi var ve site açarken ana olgu siteden para kazanmak. Neden vBulletin kullanıyoruz ? Ucretli ve iyi bir sistem olduğu için . Neden vBSEO kullanıyoruz ? Sitemizin arama motorlarında yerini iyileştirip daha çok para kazanabilmek. Bu durumda destek için para harcamaktanda çekinmemeliyiz çünkü destek olmazsa sitelerimiz çalışmaz. vB Tech'in oluşumu bedava destek değildir. Siteye bakıldığı zaman bu gayat açık ortaya çıkıyor. Neticede kimse kızmasın gücenmesin ama benim bir ailem var. Eşime , kızıma ayıracağım zamanı destek vermek için ayırıyorsam bunun karşılığını görmem gerekir. Yoksa herşeyin öncesinde aileme karşı haksızlık yapmış olurum. Bu Atakan içinde geçerli diğer coderlar içerisinde geçerli. Bence Atakan iyilik yapıp yazdıklarını vb.org da yayınlıyor ben ise yayınlamıyorum çünkü hem sitenin konseptini beğenmiyorum hemde bedava destek verecek vaktim yok. vB Tech içerisinde destek takımında yer alacak herkes site gelirlerine ortak olucaktır. Orada amaç destek vermek ama bunu yaparken çok ucuzda olsa bir karşılık görmektir.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |