vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Bir itiraf ve istek:)

This is a discussion on Bir itiraf ve istek:) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by maxicep Site kurulması ve fikirleriniz güzel ama bu projeyi buradan biri hayata geçirirse başta olmasa da daha ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

View Poll Results: vBulletin Sorunlari bölümü acilsinmi

Evet Acilsin 12 75.00%
Hayir Acilmasin 2 12.50%
Kararsizim 2 12.50%
Voters: 16. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2008, 07:59 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Quote:
Originally Posted by maxicep View Post
Site kurulması ve fikirleriniz güzel ama bu projeyi buradan biri hayata geçirirse başta olmasa da daha sonra iş reklam kazancına ve server gideri vs. derken maddi boyuta kayacaktır sonucta en karlı siteyi kuran olacaktır. Ben de bu tür yapılanmayı sevmiyorum.

Ancak vbulletin in resmi Türkçe destek açması güzel olurdu ama açmayacaktır tahminim.
Kaldı ki, birçok profesyonel Türk vbb kullanıcısı, teknik ingilizce deneyimine fazlasıyla sahip.
Yani en azından kendimizi anlatır düzeyde olmalıyız, degilsek bile.
Bence herkes önce bu soruna yönelebilir kisisel olarak

Vbulletin i profesyonel bir sekilde kullanmayı amaç edinenler zaten birazda algoritmik bilgiye sahipse, destek forumlarında saatlerce zaman harcamak yerine, kendileri araştırıp ögreneceklerine kesinlikle eminim. Bilgimi belirtmek amaçlı degil ama çoğu şeyle başa çıkmayı, hep araştırarak kendim ögrendim. Belki 2-3 tane cevap alamadıgım destek konum vardır o kadar.
Bu işten elbette insanlar para kazanıcak ki bu işlemi yapmaya devam edecek. Destek dünyada en önemli ve pahalı işlerden bir tanesi. Sen sitenden para kazanırken ve siten için destek alırken karşı tarafın desteği bedava vermesini istemek bana abes geliyor. Kaldı ki site kurulumu vs gibi birçok olgununda para gerektiren olgular olduğunun unutulmaması gerekiyor.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 05:03 AM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Yani tabiki orası öyle ancak ortak bir projeye başlanacaksa herşeyin ortak olması gerektiği, yoksa devamında araya maddi iliskiler girdiğinde problem olacağı konusundaki tedirginligimi belirttim. Çünkü yaşamadığımız birşey değil.

Bunlar genel yorumlarımdı
Kişisel olarak söyleyebilirim ki, ne yaparsan yap yanında durmaktan, birlikte birşeyler yapmaktan zevk duyarım. Aklında olsun

Elimizden geleni yaparız, gelmeyeni de öğrenir yine yaparız
Old 05-12-2008, 05:13 AM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
Her şey bir seferde olsa bitse güzel olurdu. Zamanla üye sayısı artacak, sunucu ihtiyacı doğacak. Birinin elini taşın altına koyması gerekiyor, bu durumda elini taşın altına koyan elbette masraflarını bir yerden çıkaracak ki donanım vs ihtiyaçlarını karşılayabilsin.

Oluşumu kuran ve elini taşın altına koyan buradan bir gelir veya zarar elde edilecekse bu onundur.

Böyle sistemler bir kaç kişiyle veya grupla yürümesi zordur ancak kurucu tek olursa yürümemesi için bir neden yok ve öyle de olmalı.

Bana göre bizim asıl görevimiz bir şeyler öğrenmek, yardım isteyenlere yardımcı olmak ve asıl en önemlisi bir sorunumuz olduğunda çözümünü kolayca bulmak. Bu oluşumun içinde olmak yeterlidir diye düşünüyorum.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 06:05 AM
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Abdalwahid
Blog Entries: 1
Katilima ortaklik tamamda projenin ortak olmasina bende karsiyim, sirketlesme disinda hic bir ortakligin yürüdügünü görmedim.

Forum olayindada benim görüsüm her zaman budur, admin 1 kisi olmali ve son karari her zaman 1 kisi vermeli, yoksa mutlaka görüs ayriliklari yüzünden eninde sonunda hüsran olur.

Evet mert top sende alternatifleri degerlendirip bize olumlu yada olumsuz neticeye gidecek görüslerini bekliyoruz.
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 06:17 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Quote:
Originally Posted by ABDALWAHID View Post
Katilima ortaklik tamamda projenin ortak olmasina bende karsiyim, sirketlesme disinda hic bir ortakligin yürüdügünü görmedim.

Forum olayindada benim görüsüm her zaman budur, admin 1 kisi olmali ve son karari her zaman 1 kisi vermeli, yoksa mutlaka görüs ayriliklari yüzünden eninde sonunda hüsran olur.

Evet mert top sende alternatifleri degerlendirip bize olumlu yada olumsuz neticeye gidecek görüslerini bekliyoruz.
Lisansı yenilemem gerekiyormuş :P 3.6.7 kalmış son sürüm. 15 inde yenileme işlemini gerçekleştirip host alıp kurulumu gerçekleştiriyorum.
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 08:16 AM
BEyefendi's Avatar
Member

Real Name: Hakan sar
Hayırlı Olsun
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 09:14 AM
ZeKiTuRk's Avatar
Member

Real Name: Kenan
Send a message via MSN to ZeKiTuRk
Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Lisansı yenilemem gerekiyormuş :P 3.6.7 kalmış son sürüm. 15 inde yenileme işlemini gerçekleştirip host alıp kurulumu gerçekleştiriyorum.

server kurmayi düsünüyordum konu hakkinda bilgisizim yararlanacagim bir forum olacak .. domain nedir bellimi

simdiden hayirli olsun
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 11:17 AM
Goksel1001's Avatar
Member

Real Name: Göksel
Send a message via MSN to Goksel1001
Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Bu mesajı görünce sevindim açıkçası konu takip ediyordum ama konunun olumlu sonuçlanacağını düşünmüyordum. vBulletin bilgim öyle çok üst düzey olsada sitenize üye olup elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Hayırlı olsun.
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 11:20 AM
HeLL_BoY's Avatar
Member

Real Name: erol
Hayırlı olsun
Reply With Quote
Old 05-12-2008, 11:30 AM
nodrac's Avatar
Senior Member

Real Name: suat ulutas
Umarım istekler hkarşılanır herkes güzel bilgiler ediniz bilgilerini paylaşır.
Şimdiden Herkese Hayırlı olsun
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 03:30 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

vB Tech şu aşamada test yayınına başlamış bulunmaktadır.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 03:46 PM
HeLL_BoY's Avatar
Member

Tekrar hayırlı olsun Mert bey yalnız üyelikler kapalı sanırım.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 03:49 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Üyelik açık ama sadece üye olurken harf kullanabilirsiniz.
Reply With Quote
Old 05-18-2008, 03:54 PM
HeLL_BoY's Avatar
Member

Anlaşıldı kullanıcı adımda boşluk bırakıyordum bu yüzden hata alıyordum üye oldum ilgi ve alakanız için teşekkürler.
Reply With Quote
Old 05-19-2008, 04:59 AM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Hayırlısı olsun çok sevindim

Teşekkürler @Mert

Ozan rumuzu ile de artık oradayım.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules