vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Bir itiraf ve istek:) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Originally Posted by maxicep Site kurulması ve fikirleriniz güzel ama bu projeyi buradan biri hayata geçirirse başta olmasa da daha ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Yani tabiki orası öyle ancak ortak bir projeye başlanacaksa herşeyin ortak olması gerektiği, yoksa devamında araya maddi iliskiler girdiğinde problem olacağı konusundaki tedirginligimi belirttim. Çünkü yaşamadığımız birşey değil. Bunlar genel yorumlarımdı Kişisel olarak söyleyebilirim ki, ne yaparsan yap yanında durmaktan, birlikte birşeyler yapmaktan zevk duyarım. Aklında olsun Elimizden geleni yaparız, gelmeyeni de öğrenir yine yaparız
__________________ Best Mobile Phones Portal ( in Turkish ) www.maxicep.com |
|
| ||||
| ||||
|
Her şey bir seferde olsa bitse güzel olurdu. Zamanla üye sayısı artacak, sunucu ihtiyacı doğacak. Birinin elini taşın altına koyması gerekiyor, bu durumda elini taşın altına koyan elbette masraflarını bir yerden çıkaracak ki donanım vs ihtiyaçlarını karşılayabilsin. Oluşumu kuran ve elini taşın altına koyan buradan bir gelir veya zarar elde edilecekse bu onundur. Böyle sistemler bir kaç kişiyle veya grupla yürümesi zordur ancak kurucu tek olursa yürümemesi için bir neden yok ve öyle de olmalı. Bana göre bizim asıl görevimiz bir şeyler öğrenmek, yardım isteyenlere yardımcı olmak ve asıl en önemlisi bir sorunumuz olduğunda çözümünü kolayca bulmak. Bu oluşumun içinde olmak yeterlidir diye düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
|
Katilima ortaklik tamamda projenin ortak olmasina bende karsiyim, sirketlesme disinda hic bir ortakligin yürüdügünü görmedim. Forum olayindada benim görüsüm her zaman budur, admin 1 kisi olmali ve son karari her zaman 1 kisi vermeli, yoksa mutlaka görüs ayriliklari yüzünden eninde sonunda hüsran olur. Evet mert top sende alternatifleri degerlendirip bize olumlu yada olumsuz neticeye gidecek görüslerini bekliyoruz. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı Olsun |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
server kurmayi düsünüyordum konu hakkinda bilgisizim yararlanacagim bir forum olacak .. domain nedir bellimi simdiden hayirli olsun |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun |
|
| ||||
| ||||
|
Umarım istekler hkarşılanır herkes güzel bilgiler ediniz bilgilerini paylaşır. Şimdiden Herkese Hayırlı olsun |
|
| ||||
| ||||
|
Tekrar hayırlı olsun Mert bey yalnız üyelikler kapalı sanırım.
|
|
| ||||
| ||||
|
Anlaşıldı |
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlısı olsun çok sevindim Teşekkürler @Mert Ozan rumuzu ile de artık oradayım. |