vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

Bir itiraf ve istek:)

This is a discussion on Bir itiraf ve istek:) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bilmiyorum sizler bana ne derece hak vereceksiniz ama ben kendi adima vbseo ile ilgili bazi düsüncelerimi anlatmak istiyorum. Yaklasik 1 ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

View Poll Results: vBulletin Sorunlari bölümü acilsinmi

Evet Acilsin 12 75.00%
Hayir Acilmasin 2 12.50%
Kararsizim 2 12.50%
Voters: 16. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2008, 06:28 AM
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Abdalwahid
Blog Entries: 2
Bir itiraf ve istek:)

Bilmiyorum sizler bana ne derece hak vereceksiniz ama ben kendi adima vbseo ile ilgili bazi düsüncelerimi anlatmak istiyorum.

Yaklasik 1 senedir vbulletin ve vbseo kullanicisiyim. Öncesinde bir alman sistemi olan WBB´de 4 senelik tecrübem var ve bu 4 sene boyunca verdigim emekleri vbulletin ile basliyarak verseydim sanirim cok farkli bir konumda olurdum. 4 sene boyunca 3-4 k yi gecmeyen hitlerim 6 aydan beri vbseo nun katlilariyla 20 k altina inmedi ve haliye adsense ve reklam gelirlerimde en az 10 kat daha artti. WBB aslinda cok kullanici dostu bir sistem lakin seo konusunda cok zayif. Her neyse buda bir tecrübe oldu. En azindan su an binlerce wbb site benim yazmis oldugum türkce dil paketini ve eklentilerimi kullaniyor.

Simdi asil konuya dönecek olursam burada lisansini aldigimiz script disinda basta mert kardesimin katkilari olmak üzre gercekten mükemmel bir support hizmeti aliyoruz.

Her ne kadar sürekli burasinin bir vbulletin support forumu olmadigi sürekli tekrarlansada burada bir cok vbulletin sorunumuza cözüm buluyoruz.

(itiraf kismi) Ve bir cogumuz sorunlarimiza cözüm bulmak icin hic alakasi olmasa bile bir üstteki satirdan madur olmamak icin actigimiz konunun icerigine seo ve vbseo kelimelerini serpistirmeyide ihmal etmiyoruz

(aciklama kismi) Bir üstteki aksiyonu özellikle bu forumda yapma sebebimiz ise bu forumdaki kullanicilarin cogu vbulletin kullanicisi oldugu gibi belirli tecrübelerden gectikten sonra vbseo ya gecis yapan tecrübeli webmaster arkadaslar. Ve hemen her gün buraya ugramak sorunum olmasa bile aliskanlik halini aldi ve kendi bildiklerimi baska sorunu olan birisiyle paylasmakta benim icin ayri bir tat. Bir cok arkadasiminda burada yardimlasmaktan zevk aldigini gözlemliyorum.

(istek kismi) Velakin burasi her ne kadar vbseo support forumu olsada özellikle türklerin bölümündeki konulari incelersek bir cok farkli sorunun yer aldigini ve cözüm buldugunuda görüyoruz. Bilmiyorum eskiden bu konuda daha hassas davranilyiordu ama son zamanlarda daha fazla göz yumuluyor. O halde acaba vbseo yetkililerinden rica edilse bize kendi bölümümüz altinda "vBulletin Sorunlari" basliginda bir alt forum acamazlarmi? Böylece hem bizler farkli sorunlarimiza kilif aramayimiz hemde vbseo türkce bölümü bu sekilde diger konularla ic ice girmez.

Sanirim vBulletin bunca Türk kullanicisini göz ardi etmeyip Türk kullanicilar icin Official bir site acsa ben bu kadar eveleyip gevelemek zorunda kalmazdim Kaldiki siteden vazgectim adamlar dil paketi yayinlamaktan bile acizler:(

Yukariya birde anket ekliyorum eger benim gibi düsünen arkadaslarin sayisi fazla ise belki vBseo ekibi bu konuda daha fazla anlayis gösterecektir.

Dip Not: Elbette bu forumun asil amacini biliyoruz teveccüh gösteriniz...
Old 05-11-2008, 07:10 AM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
Bu isteğinizi vBulletin forumlarından istersek sanırım daha doğru olur ve vBSEO kullanan/kullanmayan çok sayıda kullanıcı olan bir yer olduğu için sorunlarımıza daha kolay yanıt alma şansımız olur.

Yine de ufak bir bölüm iyi olabilirse de buranın daha çok vBSEO'ya ağırlık vermesinden yanayım.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:12 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator
vBSEO Total Customer SupportDesign for SEO

Real Name: Lizard King
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Bu tarz bir konu malesef açmak vBSEO'nun işi değil ancak şimdiye kadar olduğu gibi sorunlarınızı mümkün olduğunca dile getirirseniz herkes yardımcı olmaya çalışabilir. Ancak vBulletin'in official bir Türkiye sitesi açma planları yok.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:17 AM
HeLL_BoY's Avatar
Member

Real Name: erol
Bir çoğumuz vbulletin hakkında soru soruyor vbseo konularıyla karışmaması, uzman arkadaşlarımızın bilgilerinden faydalanabilmek için bölümün açılmasını istiyorum.

Ve bu bölümü sadece lisanslı kullanıcılar görürse vbseo satışlarındada bir değişim görülebileceğini düşünüyorum.
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:19 AM
ZeKiTuRk's Avatar
Member

Real Name: Kenan
Send a message via MSN to ZeKiTuRk
böylebirseye mert arkadasimiz evet desede vbseo yetkilileinin onay verecegini sanmiyorum vbulletinin kendi acizligi bu..

ama Mert bey ayyas`da bir subdomain kurup vbulletin üzerine destek verirse onabisey diyemem
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:28 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator

Quote:
Originally Posted by ZeKiTuRk View Post
böylebirseye mert arkadasimiz evet desede vbseo yetkilileinin onay verecegini sanmiyorum vbulletinin kendi acizligi bu..

ama Mert bey ayyas`da bir subdomain kurup vbulletin üzerine destek verirse onabisey diyemem
Bu kadar çok istenirse elimde fazla domain ve lisans var elbette açabilirim böyle bir site ama tek başıma idae etmem çok zor olur ondan yardım etmek isteyenler varsa lütfen bana pm atsın.
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:46 AM
Senior Member
Big Board Administrator

Aslinda zaten amacimiz tek basina senin üzerine yük bindirmek degil, eger birlik olursak cok hizli bir sekilde sorunlara cözüm bulabiliriz.

Aslinda atakan arkadasimiz bir site acti ve cokta güzel bir domaine sahip. Ben bu konuda cok umutluydum ancak kendisi sitenin destek vbulletin destek degil eklentil yapan kisiler icin acilmis bir site oldugunu söyleyince umutlarim suya düstü.

Tabiki dedigin gibi is belli bir seviyeye gelince el ayak cekmemek gerekiyor. Sanirim burayi sevmemizin en önemli sebeplerinden birisi bizim sabirsizligimiz ve buradaki sürat. Yani yeni bir olusumda yine herkesin destegi ve bu isi önemsemesi lazimki ayni tadi alalim.
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 07:55 AM
ZeKiTuRk's Avatar
Member

Real Name: Kenan
Send a message via MSN to ZeKiTuRk
bir destek sitesinin olmazsa olmazi zaten verilen destegin hizi ve kalitesidir dolayisiyla destegi veren grubun saglam olmasi gerekmektedir bizler uzun süreler online olan kisileriz ve vbseo`da yeterince vbulletini paylasimi yapiyorken Mert bey` in bize ayri bir yer kurup kendi destegiyle birlikte güzel bir destek forumun ( eklenti degil ) olusabilecegi düsüncesindeyim ben ..
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 08:01 AM
Member
Big Board Administrator

Real Name: ENVER
eklenti dağıtan bir site değilde sorunlar ve çözümleri şeklinde olabilir. Boş zamanlarda yardımcı olabilirim lakin piyasada lisans almayan insanlara yardım edilirse pek doğru olmaz gibime geliyor
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 08:03 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO Moderator

Quote:
Originally Posted by Enver TR View Post
eklenti dağıtan bir site değilde sorunlar ve çözümleri şeklinde olabilir. Boş zamanlarda yardımcı olabilirim lakin piyasada lisans almayan insanlara yardım edilirse pek doğru olmaz gibime geliyor
Benim hep takıldığım olguda bu oluyor malesef. Lisans sahibi olmayanlara yardım etme düşüncesi hep beni irrite etmiş ve bu tarz oluşumlardan uzaklaştırmıştır. Ama aklımda bir iki yöntem var. Bir tanesi üye olan kişilerin moderasyon gerekliliği ve moderasyonunda her daim değişen bir soru ile vb.org içerisinde yer alan bir konudaki code taginin içeriği olabilir. Malesef vBulletin daha fazla destek vermiyor.
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 10:50 AM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
Lisans sahibi olanlarda belli oranda vbulletin hakkında bilgi sahibidir ve script ve kullanımla ilgili sorunlarını bir şekilde çözebiliyor.

Hedeflenen kitle Lisanslı kullanıcılar olacaksa katılımın az olacağını düşünüyorum. Ama az olsun öz olsun derseniz güzel olur.

Site ve adı ne olacaksa genele açık olursa lisanssız kullanıcıları lisanslı kullanıcı olmaya teşvik edilebilir. Hatta lisanslı kullanıcılar için farklı bölümler oluşturulur ve diğerleri sadece izleyici olurlar.
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 01:20 PM
Senior Member

Real Name: mustafa
boyle bır sıte acılırsa seve seve yardımcı oluruz herkesın olacagı dusuncesıyım bılgı paylastıkca buyur...
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 02:04 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Site kurulması ve fikirleriniz güzel ama bu projeyi buradan biri hayata geçirirse başta olmasa da daha sonra iş reklam kazancına ve server gideri vs. derken maddi boyuta kayacaktır sonucta en karlı siteyi kuran olacaktır. Ben de bu tür yapılanmayı sevmiyorum.

Ancak vbulletin in resmi Türkçe destek açması güzel olurdu ama açmayacaktır tahminim.
Kaldı ki, birçok profesyonel Türk vbb kullanıcısı, teknik ingilizce deneyimine fazlasıyla sahip.
Yani en azından kendimizi anlatır düzeyde olmalıyız, degilsek bile.
Bence herkes önce bu soruna yönelebilir kisisel olarak

Vbulletin i profesyonel bir sekilde kullanmayı amaç edinenler zaten birazda algoritmik bilgiye sahipse, destek forumlarında saatlerce zaman harcamak yerine, kendileri araştırıp ögreneceklerine kesinlikle eminim. Bilgimi belirtmek amaçlı degil ama çoğu şeyle başa çıkmayı, hep araştırarak kendim ögrendim. Belki 2-3 tane cevap alamadıgım destek konum vardır o kadar.

Türkiye' nin En İyi Vbulletin-Vbseo Destek Oluşumu
www.vbtech.net
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 02:34 PM
Senior Member
Big Board Administrator

Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Benim hep takıldığım olguda bu oluyor malesef. Lisans sahibi olmayanlara yardım etme düşüncesi hep beni irrite etmiş ve bu tarz oluşumlardan uzaklaştırmıştır. Ama aklımda bir iki yöntem var. Bir tanesi üye olan kişilerin moderasyon gerekliliği ve moderasyonunda her daim değişen bir soru ile vb.org içerisinde yer alan bir konudaki code taginin içeriği olabilir. Malesef vBulletin daha fazla destek vermiyor.
Zaten yoldan gecenin elini kolunu salliya salliya girecegi bir yer olacaksa hic olmasin daha iyi o tür bir sürü mekan var zaten, null kullanan ismi cismi belirsiz iki sümüklü gelip bize sövüp gidecekse kiymeti yok.

Benim bu isi özellikle burada isteme sebebim zaten buradaki kalifiye gruptur. Kaldiki eger bu isin icinde sen olacaksan ve zaman icerisinde icinden cikilmaz bir hal almasini istemiyorsan en basit bir örnekle sadece vbseo lisansli kullanicilarin onaylanacagi bir mekan yapman mantikli olur.

Yada bu bölümde bizlere bu konuda daha fazla anlayis sözü vermen bile bizim icin yeterli olacaktir Fazla dagilmadan alistigimiz mekanda isimizi görmek ilk tercihimizdir.
Reply With Quote
Old 05-11-2008, 03:41 PM
BEyefendi's Avatar
Member

Real Name: Hakan sar
temennim açılmasından yana inşallah olur
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules