Merhaba ben 11 Mart'ta lisans almıştım.Şuan 11 mart geçti ancak 3.5.2 kullanıyordum. 3.6 kullanmamda sakınca olur mu acaba?Yani 3.6 goldu indirmem mümkün mü?
This is a discussion on Bilgilendir lütfen within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba ben 11 Mart'ta lisans almýþtým.Þuan 11 mart geçti ancak 3.5.2 kullanýyordum. 3.6 kullanmamda sakýnca olur mu acaba?Yani 3.6 goldu ...
Merhaba ben 11 Mart'ta lisans almıştım.Şuan 11 mart geçti ancak 3.5.2 kullanıyordum. 3.6 kullanmamda sakınca olur mu acaba?Yani 3.6 goldu indirmem mümkün mü?
https://www.vbseo.com/downloads/
burda sana gözüküyorsa indirirsin.
tşk ederim kurulumu yaptım ancak yedekleri almayı unutmuştum
Yüklü versiyon: vBSEO 3.6.0, Unreg
Forum Adresiniz: xxxx
Geçerli Lisans Numarası: It appears this domain is not licensed for the vBSEO version your are attempting to install. Visit the downloads area to renew your license, or revert to a previous vBSEO version valid for your domain.
Lisans Numaranız 1) yeni vBSEO sürümü veya 2) lisans sahibi domain adresinin yenilenmesiyle değişebilir. Kırmızı ile yazılmış Lisans Numaranızı yukarı yapıştırarak kaydedin. Kaydedildikten sonra lisans numaranız yeşile dönecektir.
Kayıtlı Lisans Numaranız
Bunu yazıyor
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam