vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Belirlenmiş Değişkenler nasıl kod eklemelıyım onerınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Belirlenmiş Değişkenler Uyumlu Değişkenleri Belirle o bolumu nasıl kodlar eklemelıyım kullanasam daha ıyı olmazmı...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Belirlenmiş Değişkenler nasıl kod eklemelıyım onerınız Belirlenmiş Değişkenler Uyumlu Değişkenleri Belirle o bolumu nasıl kodlar eklemelıyım kullanasam daha ıyı olmazmı |
|
| |||
| |||
| <!--VBSEO_RR_1--> değişeceği: 1. Kutucuga Quote:
2. Kutucuğa Quote:
__________________________________________________ __ daha sonra <!--VBSEO_RR_1--> bu kodu navbara yerleştir Forumojen.Com => ForumOjen Özel - Tan??ma,Kayna?ma ve Veda forumdisplay sayfalarında konunuzu tanımlar Ben geldim - .?l?l?. ForumOjen .?l?l?. showthread sayfalarında konu adını ve *ilk konudan mesajın bir kısmını içerir * Kaç Karakter içermesini istiyorsan yukarıda verdıgım ikinci kodda ki 20 sayısını değişebilirsin. __________________________________________ Kullanman hem kullanıcılara hemde foruma fayda sağlar |
|
| |||
| |||
| ewet guzel oldu bıde yerını tam begenebılsem daha ıyı olacak elıne saglık |
|
| |||
| |||
| rica ederim ben iki sekilde kullanıyorum bi ustte bir altta alttakini sadece misafirler için kullanıyorum artık yerını begenmesı de sana kalmıs |
|
| ||||
| ||||
| bende 2 tane cıktı dediğiniz gibi yaptım navbarın altında ve üstünde konu okuduğumuz sayfada.. <!--VBSEO_RR_1--> bu kodu navbara koydugumda 2 tane cıkıyor ve bende mecburen koyamıyorum .. sakıncası olurmu koymasam arkadaslar cünkü koyduğumda 2 tane cıkıyor.. |
|
| ||||
| ||||
| hayır eklemedim mert bey aksine o kodu navbara kayıt ettiğimde 2 tane cıkıyor.. Eklemediğimde ise tek bi tane çıkıyor ve normal.. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dostum eklemediğinde normalse 2. bir kodu neden eklıyorsun ki? |
| Thread Tools | |
|
|