Belirlenmiş Değişkenler Uyumlu Değişkenleri Belirle o bolumu nasıl kodlar eklemelıyım kullanasam daha ıyı olmazmı
This is a discussion on Belirlenmiş Değişkenler nasıl kod eklemelıyım onerınız within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Belirlenmiþ Deðiþkenler Uyumlu Deðiþkenleri Belirle o bolumu nasýl kodlar eklemelýyým kullanasam daha ýyý olmazmý...
Belirlenmiş Değişkenler Uyumlu Değişkenleri Belirle o bolumu nasıl kodlar eklemelıyım kullanasam daha ıyı olmazmı
<!--VBSEO_RR_1--> değişeceği:
1. Kutucuga
<h2>[forum_title]</h2><p id="relevant_replacement">Bu Sayfa Forumdaki <b>[forum_title] </b>Konularının Listesini İçerir . [forum_description]</p>
2. Kutucuğa
<h2>[thread_title]</h2><p id="relevant_replacement"> [parent_forum_title] Katagorisinde ve <b>[forum_title] </b>Forumunda Bulunan <b> <em><font color="#000080">[thread_title]</font></em></b> Konusunu Görüntülemektesiniz.=>[first_post_20_words]...</p>
__________________________________________________ __
daha sonra <!--VBSEO_RR_1--> bu kodu navbara yerleştir
Forumojen.Com => ForumOjen Özel - Tan??ma,Kayna?ma ve Veda
forumdisplay sayfalarında konunuzu tanımlar
Ben geldim - .?l?l?. ForumOjen .?l?l?.
showthread sayfalarında konu adını ve *ilk konudan mesajın bir kısmını içerir
* Kaç Karakter içermesini istiyorsan yukarıda verdıgım ikinci kodda ki 20 sayısını değişebilirsin.
ewet guzel oldu bıde yerını tam begenebılsem daha ıyı olacak elıne saglık
rica ederim ben iki sekilde kullanıyorum bi ustte bir altta alttakini sadece misafirler için kullanıyorum artık yerını begenmesı de sana kalmıs![]()
....
bende 2 tane cıktı dediğiniz gibi yaptım navbarın altında ve üstünde konu okuduğumuz sayfada..
<!--VBSEO_RR_1--> bu kodu navbara koydugumda 2 tane cıkıyor ve bende mecburen koyamıyorum ..
sakıncası olurmu koymasam arkadaslar cünkü koyduğumda 2 tane cıkıyor..
Iki defa çıkıyorsa başka bir template içerisinede aynı kodu eklemişsiniz
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
hayır eklemedim mert bey aksine o kodu navbara kayıt ettiğimde 2 tane cıkıyor.. Eklemediğimde ise tek bi tane çıkıyor ve normal..
vBSEO stili kullanıyorsanız diğer templatelerde olma olasılığı yğksek. Aksi taktirde iki kere çıkması imkansız.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Teşekkürler arkadaşlar.
Bu kodları forum temasında nerelere ekleyebilirim onu bulamadım..
Bu konuda detalı bilgi verir misiniz?
Forumdisplay , showthread , navbar veya header templatelerine ekleyebilirsiniz.
[first_post_28_words] eklemiştim değişkene daha önce çıkıyordu şu an ilk 28 kelime çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir?
Ticketınıza cevap verdim
Teşekkürler İşime Yaradı![]()