vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Belirlenmiş Değişkenler hakkında yardım. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Mert abi. Bir kaçgündür forum başlığı kategori başlıkları alt bölümler vs. Linklerinin başına H1 H2 vs kodlarını yerleştirebilmek için ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Belirlenmiş Değişkenler hakkında yardım.
Merhaba Mert abi. Bir kaçgündür forum başlığı kategori başlıkları alt bölümler vs. Linklerinin başına H1 H2 vs kodlarını yerleştirebilmek için yemiyorum içmiyorum uyumuyorum yapmak istediğim h1 h2 düzenini aşşağıda gösterdim. Code: <h1>Anasayfa başlığı</h1> <h2>Kategori başlıkları</h2> <h3>Alt bölüm başlıkları</h3> <h4>Konu başlıkları</h4> <h5>Profil Başlıkları</h5> |
|
| ||||
| ||||
|
Ayyas.com daki header structure'ının vBSEO ile yakından uzaktan alakası yok. Yani bu yapmak istediğiniz vBSEO tarafadından yapılan birşey değil. Belirlenmiş değişkenler ile ilgili Belirlenmiş Değişkenler nasıl kod eklemelıyım onerınız veya Relevant Replacements nedir ? konusundaki tavsiyeleri uygulayabilirsiniz.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu konuları inceledim abi yalnız bu şekilde sadece navbarda oluşuyor benim yapmak istediğim navbarda değil. Mesela kategoriye giriş yaptım orda gördüğüm bütün konu başlıklarında H kodlarının olmasını istiyorum yani ayyas.com'daki gibi bunun için yardımcı olabilirmisiniz yada en azından bir ipucu vern ben kurcalar yaparım kusura bakmayın sık sık rahatsız ediyorum ya bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır hakkını helal et abi :$ |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Tamam abi yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Mert bey size en içten teşekkürlerimi sunuyorum kendi çabalarımla istediğimi yapabildim tabi sizin sayenizde eğer siz kodları verseydiniz çok şey kaybedecektim ben böyle bir ders aldım kendim araştırıp yapmaya çalışacam sadece okumakla olmuyor icraatta lazımmış sağolun tekrar takrar teşekkür ederim.
|
| Tags |
| belirlenmiş değişkenler |
| Thread Tools | |
| |