Merhaba Mert abi.
Bir kaçgündür forum başlığı kategori başlıkları alt bölümler vs. Linklerinin başına H1 H2 vs kodlarını yerleştirebilmek için yemiyorum içmiyorum uyumuyorumbir sürü deneme yaptım bir sürü makale okudum ama bunu nasıl yapacağımı bir türlü kafam almadı en sonunda google'da h1 vbseo olarak arama yaptım ve bir kaç ipucu buldum sanırım belirlenmiş değişkenler aracılığıyla istediğimi yapabilirim benim yapmak istediğim forumumun seo'sunu üst düzeye çıkarmak ve okuduğum makalelerde h1 h2 vs. Kodlarıyla google'da üst sıralara çıkabileceğimi anladım.
yapmak istediğim h1 h2 düzenini aşşağıda gösterdim.
Yukarıda gösterdiğim düzen yalnışta olabilir çünkü çok az bilgim var tam anlamıyla seo'yu nasıl üst düzeye getirebilirim ve h1 h2 vs. haricinde başka yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Code:<h1>Anasayfa başlığı</h1> <h2>Kategori başlıkları</h2> <h3>Alt bölüm başlıkları</h3> <h4>Konu başlıkları</h4> <h5>Profil Başlıkları</h5>

LinkBack URL
About LinkBacks
bir sürü deneme yaptım bir sürü makale okudum ama bunu nasıl yapacağımı bir türlü kafam almadı en sonunda google'da h1 vbseo olarak arama yaptım ve bir kaç ipucu buldum sanırım belirlenmiş değişkenler aracılığıyla istediğimi yapabilirim benim yapmak istediğim forumumun seo'sunu üst düzeye çıkarmak ve okuduğum makalelerde h1 h2 vs. Kodlarıyla google'da üst sıralara çıkabileceğimi anladım.

Reply With Quote