Results 1 to 7 of 7

Belirlenmiş Değişkenler hakkında yardım.

This is a discussion on Belirlenmiş Değişkenler hakkında yardım. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba Mert abi. Bir kaçgündür forum baþlýðý kategori baþlýklarý alt bölümler vs. Linklerinin baþýna H1 H2 vs kodlarýný yerleþtirebilmek için ...

Senior Member HeLL_BoY's Avatar
    Real Name
    erol
    Liked
    0 times

Belirlenmiş Değişkenler hakkında yardım.

Merhaba Mert abi.

Bir kaçgündür forum başlığı kategori başlıkları alt bölümler vs. Linklerinin başına H1 H2 vs kodlarını yerleştirebilmek için yemiyorum içmiyorum uyumuyorum bir sürü deneme yaptım bir sürü makale okudum ama bunu nasıl yapacağımı bir türlü kafam almadı en sonunda google'da h1 vbseo olarak arama yaptım ve bir kaç ipucu buldum sanırım belirlenmiş değişkenler aracılığıyla istediğimi yapabilirim benim yapmak istediğim forumumun seo'sunu üst düzeye çıkarmak ve okuduğum makalelerde h1 h2 vs. Kodlarıyla google'da üst sıralara çıkabileceğimi anladım.

yapmak istediğim h1 h2 düzenini aşşağıda gösterdim.

Code:
    <h1>Anasayfa başlığı</h1>
    <h2>Kategori başlıkları</h2>
    <h3>Alt bölüm başlıkları</h3>
    <h4>Konu başlıkları</h4>
    <h5>Profil Başlıkları</h5>
    Yukarıda gösterdiğim düzen yalnışta olabilir çünkü çok az bilgim var tam anlamıyla seo'yu nasıl üst düzeye getirebilirim ve h1 h2 vs. haricinde başka yapmam gerekenler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Ayyas.com daki header structure'ının vBSEO ile yakından uzaktan alakası yok. Yani bu yapmak istediğiniz vBSEO tarafadından yapılan birşey değil. Belirlenmiş değişkenler ile ilgili Belirlenmiş Değişkenler nasıl kod eklemelıyım onerınız veya Relevant Replacements nedir ? konusundaki tavsiyeleri uygulayabilirsiniz.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    erol
    Liked
    0 times
    Bu konuları inceledim abi yalnız bu şekilde sadece navbarda oluşuyor benim yapmak istediğim navbarda değil.
    Mesela kategoriye giriş yaptım orda gördüğüm bütün konu başlıklarında H kodlarının olmasını istiyorum yani ayyas.com'daki gibi bunun için yardımcı olabilirmisiniz yada en azından bir ipucu vern ben kurcalar yaparım kusura bakmayın sık sık rahatsız ediyorum ya bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır hakkını helal et abi :$

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by HeLL_BoY View Post
    Bu konuları inceledim abi yalnız bu şekilde sadece navbarda oluşuyor benim yapmak istediğim navbarda değil.
    Mesela kategoriye giriş yaptım orda gördüğüm bütün konu başlıklarında H kodlarının olmasını istiyorum yani ayyas.com'daki gibi bunun için yardımcı olabilirmisiniz yada en azından bir ipucu vern ben kurcalar yaparım kusura bakmayın sık sık rahatsız ediyorum ya bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır hakkını helal et abi :$
    Malesef kullandığım tamamen kendi yazdığım bir özelliktir ve hiçbir şekilde paylaşmayı düşünmüyorum kaldı ki bunu anlatacak vaktimde yok.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Real Name
    erol
    Liked
    0 times
    Tamam abi yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Google'da using header structure diye aratırsanız karşınıza onlarca makale çıkar. Benimkinin hiçbirisi ile alakası yok bunuda not olarak ekliyim.

Real Name
    erol
    Liked
    0 times
    Mert bey size en içten teşekkürlerimi sunuyorum kendi çabalarımla istediğimi yapabildim tabi sizin sayenizde eğer siz kodları verseydiniz çok şey kaybedecektim ben böyle bir ders aldım kendim araştırıp yapmaya çalışacam sadece okumakla olmuyor icraatta lazımmış sağolun tekrar takrar teşekkür ederim.