Merhabalar google webmaster site haritalarında hata veren sitemapları mesela 13.xml.gz gibi bunları silmek istiyorum bunu ftpden yaptım fakat vbseo panelden nerde yapacağım ? şimdiden teşekkür ederim
This is a discussion on Bazı sitemapları silme within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar google webmaster site haritalarýnda hata veren sitemaplarý mesela 13.xml.gz gibi bunlarý silmek istiyorum bunu ftpden yaptým fakat vbseo panelden ...
Merhabalar google webmaster site haritalarında hata veren sitemapları mesela 13.xml.gz gibi bunları silmek istiyorum bunu ftpden yaptım fakat vbseo panelden nerde yapacağım ? şimdiden teşekkür ederim
Vbseo panelde sitemap dosyalarının isimleri, log olarak görünmektedir.
Bir sorun teskil etmez.
Eğer tüm logları temizlemek istiyorsanız, vbseo_sitemap > data klasöründeki dosyaları komple silerek temizlemis olursunuz.
Log dosyaları, oradaki .log uzantılı dosyalardır.
.dat dosyası ise download loglarını saklıyor.
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Benim google webmaster panelimde 4 tane sitemap dosyası hata veriyor bunlar
4,11,12,14 dosyalar bunları silmek istiyorum tamamen silersem indexler silinecek diye korkuyorum
Sadece bu dosyaları silerek uyarıyı kaldırmak istiyorum buna cevap arıyorum
Yada Googledeki hatayı düzeltmek için bir çözüm önerebilirmisiniz?
Yani sitemapları tamamen silsem indexlerim düşecekmi silmem doğrumu sıfırdan yapsam ?
İndex düşmekten ziyade sonucta sitemap ın amacı kalmayacak silerseniz onları.
Hataları zaten webmasters panelde görebilmektesiniz.
Hata veren sitemap ın en sağ tarafında ayrıntılar linki olması lazım orada neden hatalı oldugu yazar ama vbseo sitemap generator un hatalı sitemap olusturcagini sanmam.
vbseo sitemap ayarlarında max url sayısı: 50.000 den fazlaysa ondan olabilir ?
En iyisi , siz ayrıntılar a bakın orada neden sorun oldugu yazar
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com