vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on bazı linklerde türkçe karakter problemi var within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Rasgele bakarken buldum. linkde türkçe karakter sorunu olmuş, Başka varmı bilmiyorum.. neden kaynaklanıyor acaba Link şu...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Url'lerde Türkçe Karakter Sorunu Nasıl Kaldırırım ? |
|
| ||||
| ||||
| ama her linkde degil. mesela ben sadece bunu gördum. digerleri sorunsuz |
|
| |||
| |||
| bu neden sorun oluyor acaba? gecende bende ardarda 20-30 konuyu falan ajaxla duzenledim.forum hatalar vermeye başladı sonrada hosta ulaşamadım.Ve makinayı tekrar kurmak zorunda kaldık 1 gunde kapalı kaldık vs. Neden boyle bir sorun olusturuyorki |
|
| ||||
| ||||
| hayır ajaxla düzenlemedim. yani vbseo kurduktan sonra düzenlemedim. önceden düzenledimmi hatırlamıyorum. |
|
| ||||
| ||||
| Database co location ile de alakalı bir olay çünkü her forumda Ajax da türkçe karakterlerde sorun yok .. |
|
| |||
| |||
| evet bu konuda sen haklısın sanırım cunku ajaxla konu başlıgı değişirken hosting cokmustu resmen sonra makinayı değiştirdik suan ajaxla başlık değişiyorum hiç sorun olmuyor |
| Thread Tools | |
| |