Results 1 to 4 of 4

Başlangıçta hit kaybı normal mi ?

This is a discussion on Başlangıçta hit kaybı normal mi ? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba ben yaklaþýk 1 hafta önce vbseo yu satýn alýp kurdum. Daha önce zoints kullanýyordum, birden hitim eskisinin 5'de 1'ine ...

Junior Member
    Real Name
    Barış Ö.
    Liked
    0 times

Başlangıçta hit kaybı normal mi ?

Merhaba ben yaklaşık 1 hafta önce vbseo yu satın alıp kurdum. Daha önce zoints kullanıyordum, birden hitim eskisinin 5'de 1'ine kadar düştü. Sitenizden okuyarak ayarları ve düzenlemeleri yaptım, ayarlarda herhangi bir problem yok. Vbseo sitemap ile yeni sitemap oluşturdum. Hitin birden bu kadar düşmesi normal birşey mi yoksa bende mi bir problem var ? Eğer normalse tekrar toparlanması ne kadar sürer ? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim...

Teşekkürler

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Zoints kullanıyorsanız ve gerekli .htaccess yönlendirmesini yapmadıysanız , yada linklerinizi zoints formatına uygun kurmadıysanız o zaman hit kaybı yaşamanız normaldir. Geçiş için alttaki makaleyi okuyabilirsiniz http://vbtech.net/vbseo-makaleleri/z...oya-gecis-143/
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

OnR
    OnR is offline
    Senior Member
    Real Name
    Onur Soyer
    Liked
    0 times
    Merhaba.

Bu kadar düşmesi normal.Butun url yapınız degisti ve google bu yeni urlleri tarayıp dizinine ekleyecek , sitenize ait eski urlleride kaldıracaktır.Bunun süresi konu yoğunluğuna bağlı olarak değişir ama siz 6 - 9 aya kadar bekleyin.

Junior Member
    Real Name
    Barış Ö.
    Liked
    0 times
    İlginiz için teşekkürler... Bahsettiğiniz ayarların hepsini yaptım, zaten sizin yazınızı okuyarak geçiş yapmıştım. Yeni bir forum kuracak olursam baştan paraya kıyıp vbseo ile başlıcam 13000 konu falan var umarım daha erken zamanda toparlanır...