vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Ayarları kayıtta problem within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Şimdi farkettim önceden de vardı sanırım ama farkedemedim. vBSEO kontrol panelde bir işlem yapıyorum kaydet diyince kontol paneldeki herşey sıfırlanıyor. ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Ayarları kayıtta problem
Şimdi farkettim önceden de vardı sanırım ama farkedemedim. vBSEO kontrol panelde bir işlem yapıyorum kaydet diyince kontol paneldeki herşey sıfırlanıyor. İyiki yedek vardı elimde onu yükledim.
|
|
| |||
| |||
|
Düzelttim şimdi. Bu neden 0 dı acaba bende bir fikriniz var mı ? Son güncellemede yeni dosyalar atmıştık orda bunu 1 yapmamız gerektiğini görmedim de. Edit: 1 yaptım onu ama hala aynı sorun var Edit2: Şimdi baktım yine kaydet diyince, ayar 0 oluyor kendisi. Last edited by Cagatayh; 05-18-2008 at 07:14 PM. |
|
| |||
| |||
|
Şimdi tekrar ayarları içeri aldım yedekten.Sonra dediğiniz gibi hiç ayar değiştirmeden kaydettim. Yine dosyaya 0 yazmış ve tüm ayarlar sıfırlandı.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu bendede sıfır gözüküyor
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet herhangi bir sorun yok
|
|
| |||
| |||
|
Mert Bey, host sağlayıcımızla konuştuk bu ayarların tek bir site için değiştiremeyeceklerini söylediler. Ne yapabiliriz sizce ?
|
|
| ||||
| ||||
|
O ayarlar olduğu gibi kaldığı müddetçe vBulletin'i bile düzgün kullanamazsınız. Hostunuza aynen şunu belirtin. Suhosin kuruyorsanız adam gibi ayarlamayı becermeniz gerekmektedir.
|
| Thread Tools | |
| |