full gösterime yönlendirmeden, linkler seolu şekilde nasıl ayarlayabiliriz?
vbseo ayarlarındaki arşiv ayarlarındaki kısımdaki 4 seçeneğide denedim olmadı![]()
This is a discussion on arşivde konulara girilebilsin ve konu başlıkları linkte geçsin NASIL? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; full gösterime yönlendirmeden, linkler seolu þekilde nasýl ayarlayabiliriz? vbseo ayarlarýndaki arþiv ayarlarýndaki kýsýmdaki 4 seçeneðide denedim olmadý...
full gösterime yönlendirmeden, linkler seolu şekilde nasıl ayarlayabiliriz?
vbseo ayarlarındaki arşiv ayarlarındaki kısımdaki 4 seçeneğide denedim olmadı![]()
vBSEO :crazy:
Ne istediğinizi anlamadım.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
arşivde arşiv görünümünde konuların içine girilebilsin (full görünüme yönlnmesin) ve URL ler de seolu olsun yani: www.sitem.com/archice/fenerbahce-transferi-baslatti-t564654.html gibi olsun isiyorum.
Öyle bir opsiyon bulunmamaktadır kaldı ki istediğiniz SEO açısından büyük sakıncalar içermektedir.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
tamam vazgeçtim Mert hocam,
peki konularda kaynağı görüntüleyince farkettim meta keywordları şöyle ekliyor kelime1,kelime2,kelime3 diye bunu nasıl kelime1, kelime2, kelime3 olarak ayarlarız?
Boşluk kullanmanızın hiçbir farkı bulunmamaktadır. Keywordler , ile ayrılır.