Selam arkadaşlar benim bir sorum olucak, anasayfa olarak index.php açılıyor. Öncelikli olarak index.html'in açılmasını istiyorum bunun için htaccsesten ayarlama yapmak gerekiyormuş. Bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
This is a discussion on Anasayfayı .html olarak ayarlama within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Selam arkadaþlar benim bir sorum olucak, anasayfa olarak index.php açýlýyor. Öncelikli olarak index.html'in açýlmasýný istiyorum bunun için htaccsesten ayarlama yapmak ...
Selam arkadaşlar benim bir sorum olucak, anasayfa olarak index.php açılıyor. Öncelikli olarak index.html'in açılmasını istiyorum bunun için htaccsesten ayarlama yapmak gerekiyormuş. Bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Bu ayar normalde httpd.conf içerisinden yapılır. Ancak DirectoryIndex kullanabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Default olarak ayarlı değilse ya da serverde yetkiniz yoksa .htaccess içeriğine alttaki satırı eklemeniz yeterlidir.
DirectoryIndex index.html index.htm index.php
Çok teşekkürler her ikinizede deniyeceğim.
ben bunu crr den de yapmıstım index.php => index.html olarak yapılıyor ama suanda
forum/anasayfa/
olarak kullanıyorum
....