vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Ana Sayfaya Dönüş ve Ana Sayfa Açılma Sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhabalar 05-10-2008 de vbseo satın aldım. Sitenin hızında vs hiç bir sorun yok güzel sayfa geçişleri şöyle bir sorunum var ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Ana Sayfaya Dönüş ve Ana Sayfa Açılma Sorunu
Merhabalar 05-10-2008 de vbseo satın aldım. Sitenin hızında vs hiç bir sorun yok güzel sayfa geçişleri şöyle bir sorunum var bir üye profilinden bir albümden ana sayfaya dönüşte bazen sorunsuz açılırken çogu zaman açamıyor vbseo kurmadan önce böyle bir sıkıntım yoktu TopX eklentisini kaldırdım acaba diye htaccess de zoint ürlleri dönüştürme icin kod vardı onuda sildim fakat bir değişme olmadı. birde 404 hata sayfası yerine ana sayfaya yönel dememe ragmen 404 hata sayfası cıkıyor halen. Takıldım kaldım :S |
|
| ||||
| ||||
|
Force Forumhome root opisyonunu deaktif edin ve .htaccess içerisinde alttaki satırı aratın Code: RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA] Code: RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA] |
|
| |||
| |||
|
Mertbey aynı devam ediyor söylediklerinizi yaptım açılışlar 1 acılıstan sonra giriş cıkıslar sorun yapmıyor biraz ekran dursun sonra tıkla az önce hızla acılan sayfa acılamıyor bile .htaccess içerigim aşagıdaki gibi Code: # Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.geyikhane\.biz
#RewriteRule (.*) http://www.geyikhane.biz/forums/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
|
|
| |||
| |||
| Kullanıcı : demo şifre : 654321 Site Portal normal açılıyor >> Forum ana sayfa acılamıyor. 2-3 defa enterleyince zorlayıp acılıyor açıldıkdan sonra düz geziyorsun tekrar ana sayfaya dönmeye kalk dönemiyor Yaptı diyelim 2-3 dakika sonra sadece ana sayfaya dönüşlerde ve ilk site ana sayfa acıldıgında sanki load 20 gibi ekranı açamıyor Forum Ana sayfa degilde başka bir linke tıkla mesala yeni mesajlar yada bir üye profiline sayfa geçişleri harika ana sayfa dön diyince yine aynı şey dönersede 2-3 dk ekran boş dursun tekrar aynı sorun cıkıyor |
|
| |||
| |||
|
Mertbey sanırım sorun kullandıgım bir eklentiden kaynaklıymıs denemeler yaparken Shoutchats Radyo eklentisi vardı bu eklentiyi pasif yapınca şimdiye kadar tekrarlamadı. İlginiz İçin Teşekkürler |
| Thread Tools | |
| |