vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Albüm ve Bloglarda [.] ve [-] karmaşası. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, VBseo 'yu uzun süredir kullanmaktayım. Forum linklerim Eğitim öğretim şeklinde yani [-] yerine [.] kullanmaktaydım. Fakat blog ve albüm ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, VBseo'yu uzun süredir kullanmaktayım. Forum linklerim Eğitim öğretim şeklinde yani [-] yerine [.] kullanmaktaydım. Fakat blog ve albüm sisteminde [.] kullanamıyorum, kullanmaya çalışsam linklere ulaşılmıyor ya da aynı sayfada kalıyorum. Şimdi tüm forumdaki linklerimi [-] olarak kullanmaya başlarsam arama motorlarındaki indexlenen sayfalarım işe yaramayacak ve benim için büyük bir kayıp olacak. Şu an albüm sayfasındaki şu linkte Ekshi forum | Bizigidibizi - Sanat, Kültür, Bilim, Teknoloji, Sağlık, Tatil - Turizm, Eğitim - Öğretim ve dahası. - ogogi's Albums bulunan Ekshi.net buluşması resimleri kategorisine tıkladığımda aynı sayfaya dönüyorum. Fakat tek kelimeden oluşan kategorilerde bu sorun yaşanmıyor. Tıkladığımda kategorinin içine girebiliyorum. Arasında boşluk olan kategori isimlerinde bunu yapamıyorum. Şu an vbseo album kısmı default ayarında. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Last edited by ogogi; 05-07-2008 at 11:01 AM. |
|
| |||
| |||
|
Sanırım ziyaretçiler albüm kısmını kullanamıyorlar. Onu açtım ziyaretçilere. Tekrar dener misiniz? Biz giremiyoruz.
|
|
| ||||
| ||||
|
aynı uyarı hala albumlerde id kullanmamanız sorun yaratır. alttaki ayarları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim 3.2.0 Rc4 Ayyaş ayarları |