Results 1 to 4 of 4

Albüm ve Bloglarda [.] ve [-] karmaşası.

This is a discussion on Albüm ve Bloglarda [.] ve [-] karmaşası. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba, VBseo 'yu uzun süredir kullanmaktayım. Forum linklerim Eğitim öğretim şeklinde yani [-] yerine [.] kullanmaktaydım. Fakat blog ve albüm ...

Junior Member
    Real Name
    ilhan
    Liked
    0 times

Question Albüm ve Bloglarda [.] ve [-] karmaşası.

Merhaba,

VBseo'yu uzun süredir kullanmaktayım. Forum linklerim Eğitim öğretim şeklinde yani [-] yerine [.] kullanmaktaydım.

Fakat blog ve albüm sisteminde [.] kullanamıyorum, kullanmaya çalışsam linklere ulaşılmıyor ya da aynı sayfada kalıyorum.

Şimdi tüm forumdaki linklerimi [-] olarak kullanmaya başlarsam arama motorlarındaki indexlenen sayfalarım işe yaramayacak ve benim için büyük bir kayıp olacak.

Şu an albüm sayfasındaki şu linkte Ekshi forum | Bizigidibizi - Sanat, Kültür, Bilim, Teknoloji, Sağlık, Tatil - Turizm, Eğitim - Öğretim ve dahası. - ogogi's Albums bulunan Ekshi.net buluşması resimleri kategorisine tıkladığımda aynı sayfaya dönüyorum. Fakat tek kelimeden oluşan kategorilerde bu sorun yaşanmıyor. Tıkladığımda kategorinin içine girebiliyorum. Arasında boşluk olan kategori isimlerinde bunu yapamıyorum. Şu an vbseo album kısmı default ayarında.

Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Last edited by ogogi; 05-07-2008 at 11:01 AM.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Bahsettiğiniz kategoriye tıkladığım zaman sorunsuz çalışıyor bende ve userlogin istiyor.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    ilhan
    Liked
    0 times
    Sanırım ziyaretçiler albüm kısmını kullanamıyorlar. Onu açtım ziyaretçilere. Tekrar dener misiniz? Biz giremiyoruz.

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    aynı uyarı hala

albumlerde id kullanmamanız sorun yaratır. alttaki ayarları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim 3.2.0 Rc4 Ayyaş ayarları
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam