Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 18

aklımdaki bi kaç soru

This is a discussion on aklımdaki bi kaç soru within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vbseoya 149.00 USD ücret ödeyip aldığımızda sınırsız lisansmı almış oluyoruz ve her yeni sürümü çıktığında güncelleme yapabiliyormuyuz ? ayrıca bildiğim ...

Junior Member
    Real Name
    sada
    Liked
    0 times

Exclamation aklımdaki bi kaç soru

vbseoya 149.00 USD ücret ödeyip aldığımızda sınırsız lisansmı almış oluyoruz ve her yeni sürümü çıktığında güncelleme yapabiliyormuyuz ?

ayrıca bildiğim kadarıyla vbseoyu kurmak çok zor burdaki mod arkdaşa ftp bilgilerini versem o benim için vbseo yu kurarmı ?

vbseo admin panelinde türkçe dil desteği varmı sorularıma en kısa sürede cvp gelirse sevinirim ?

Senior Member HaYLaZ's Avatar
    Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    149 dolar ödediğinde lisansın ömür boyu oluyor ama her yıl yeni sürümleri indirebilmek ve teknik destek alabilmek için 35dolar daha ödemen gerekiyor lisans yenileme ücreti olarak.

Vseonun kurulumu çok basittir.Zaten buradada kurulumu anlatılmıştır.Lizard king arkadaştan yardım alabilirsin bu konuda.

VBSEO nun admin panelinde Türkçe seçeneği mevcut
    Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    vBSEO kurulumu 2 dakika sürmeyen derecede kolay bir kurulumdur. Yapmanız gereken dosyaları upload etmek , sonra product import etmektir. Şunu sorabilir miyim , son zamanlarda sizin gibi kurulum çok zormuş diyen birçok kişiyle karşılaştım ki buda bir kişinin bilgisiz olmasına rağmen etrafta bilgisiz şekilde yorum yaptığını gösterir. Bu dedikodu diyeceğim olguyu nereden duydunuz ?
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    evet bencede insanlar araştırma yapmadan birinin dediği sözlere inanıyor.Siz eğer zor kavramını aklınıza yerleştirmeden önce gelip burada vbseo kurulumuyla ilgili yazıları okumuş olsaydınız ne kadar kolay olduğunu görebilirdiniz.Bu tarz başkalarının söylediği hurafelere inanmayınız

Junior Member
    Real Name
    sada
    Liked
    0 times

Quote Originally Posted by Lizard King View Post
    vBSEO kurulumu 2 dakika sürmeyen derecede kolay bir kurulumdur. Yapmanız gereken dosyaları upload etmek , sonra product import etmektir. Şunu sorabilir miyim , son zamanlarda sizin gibi kurulum çok zormuş diyen birçok kişiyle karşılaştım ki buda bir kişinin bilgisiz olmasına rağmen etrafta bilgisiz şekilde yorum yaptığını gösterir. Bu dedikodu diyeceğim olguyu nereden duydunuz ?

Yarım yamalak bilgi veriyorsunuz işte tam böyle olduğu gibi "Yapmanız gereken dosyaları upload etmek" demişsiniz yanlış binary modda upload etmezsek çalışmaz, ayıca "sonra product import etmektir" product nedir yaa acemiler bunu nasıl anlayacak admin panelinden ürün ekle kaldırdan docs (do not upload) klasöründeki xml dosyasını upload edin derseniz daha açıklayıcı olur ayrıcı anlatımda en büyük hatanızda .htaccess dosyasından hiç bahsetmeyişinizdir olay bu dosyada bitiyo aslında bu dosyada ne yapacağımızı söleyin iş bitsin ayrıca ben bunları nerden mi biliyorum null vbseo rc8 le localde çalıştım ordan biliyorum kurulumu yapabilirsem lisans almayı düşünüyorum ayrıca bana aldığınız tavrı kınıyorum saygılar

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Lisans satın aldıktan sonra indireceğiniz dosyanın içinden çıkan readme.html içerisinde bu açıklamaların hepsi detaylı olarak mevcut.

Sakin bir şekilde cevap yazmaya çalışıcam çünkü nede olsa her insan saygıyı hak eder. Burada gönüllü olarak çalışan ve mümkün olduğunca sorulara cevap vererek yardımcı olmaya çalışan birisiyim. Bahsettiğiniz açıklama defalarca başka konular içerisinde yapılmıştır. Ancak siz arama zahmetine girmeden kulaktan doğma sorular soruyorsunuz ve sorduğunuz sorunun kısa bir şekilde cevabı verildiğinde bu şekilde tepki gösteriyorsanız diyecek birşeyim yok. Kaldı ki localde de olsa null versiyon kullanmak yasadışıdır.

Birgün olurda lisans alırsanız sorucağınız soruya detaylı cevap verebilirim ve herşeyden önce insanların yapıcağı gibi saygı çerçevesinde sorularınızı sorarsanız. Bunun yanısıra size herhangi bir tavır almamıştım ancak farkındaysanız yukardaki mesajınız sonrasında bir tavır aldım sebebide çok açık ve net saygı kavramından haberdar olmayışınızdır.

Aslında hata sizde değil gönüllü olarak burada insanlara yardım etmeye çalışan bende. Ne gerek var zamanımı sizin gibiler için boş yere harcıyorum.

Önemli Not : Mesajımın her kısmını Kırmızı yazılı algılayabilirsiniz çünkü belli oluyor ki vurgulamak istediğiniz noktaları kırmızı yazıyorsunuz.

Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by hansbey View Post
    Yarım yamalak bilgi veriyorsunuz işte tam böyle olduğu gibi "Yapmanız gereken dosyaları upload etmek" demişsiniz yanlış binary modda upload etmezsek çalışmaz, ayıca "sonra product import etmektir" product nedir yaa acemiler bunu nasıl anlayacak admin panelinden ürün ekle kaldırdan docs (do not upload) klasöründeki xml dosyasını upload edin derseniz daha açıklayıcı olur ayrıcı anlatımda en büyük hatanızda .htaccess dosyasından hiç bahsetmeyişinizdir olay bu dosyada bitiyo aslında bu dosyada ne yapacağımızı söleyin iş bitsin ayrıca ben bunları nerden mi biliyorum null vbseo rc8 le localde çalıştım ordan biliyorum kurulumu yapabilirsem lisans almayı düşünüyorum ayrıca bana aldığınız tavrı kınıyorum saygılar

Yazıları 45648974684 punto yazıp kırmızıya boyayınca ne oluyor şunu anlamış değilim.Dikkat çekmek istiyorsan yazıyla değil tavrınla çekiyorsun zaten.Bende Lizard'da sana adam gibi cevap verdik bukadar basit.Eğer burada yardım etmeme gibi bir durum olsaydı kimse soruna cevap vermezdi.Madem kurulumunu tam açıklamasını biliyosun ozaman niye soruyosun.Madem soruyosun verilen cevab yeterli değilse insan gibi anlamadığını tekrar açıklanması gerektiğini belirt.Senin yaptığın çok ayıptır.Burada birbirine yardı eden insanlar hepsi site adminleri vesende site admini isenki öyle tahmin ediyorum kendi sitendede sanırım üyelerin sana bu tarz soruyor sorularınıki sende burada aynı şekilde yazıp çiziyosun.
    Biz yarım yamalak bilgi vermiyoruz. Elinde null script var gelip yardım istiyorsun.Aslında hiç cevap vermemek lasım önce lisans varmı yokmu kontrol etmek lasım.Burada parasıyla VBSEO satın alan kişilere tam destek verilir.Önce legal işler yapıp sonra yarım istemen daha mantıklı olur.

Lisans alana kadar kimsenin sana cevap vereceğini zannetmiyorum.

Junior Member
    Real Name
    sada
    Liked
    0 times
    Lisans satın aldıktan sonra indireceğiniz dosyanın içinden çıkan readme.html içerisinde bu açıklamaların hepsi detaylı olarak mevcut.

Sakin bir şekilde cevap yazmaya çalışıcam çünkü nede olsa her insan saygıyı hak eder. Burada gönüllü olarak çalışan ve mümkün olduğunca sorulara cevap vererek yardımcı olmaya çalışan birisiyim. Bahsettiğiniz açıklama defalarca başka konular içerisinde yapılmıştır. Ancak siz arama zahmetine girmeden kulaktan doğma sorular soruyorsunuz ve sorduğunuz sorunun kısa bir şekilde cevabı verildiğinde bu şekilde tepki gösteriyorsanız diyecek birşeyim yok. Kaldı ki localde de olsa null versiyon kullanmak yasadışıdır.

Birgün olurda lisans alırsanız sorucağınız soruya detaylı cevap verebilirim ve herşeyden önce insanların yapıcağı gibi saygı çerçevesinde sorularınızı sorarsanız. Bunun yanısıra size herhangi bir tavır almamıştım ancak farkındaysanız yukardaki mesajınız sonrasında bir tavır aldım sebebide çok açık ve net saygı kavramından haberdar olmayışınızdır.

Aslında hata sizde değil gönüllü olarak burada insanlara yardım etmeye çalışan bende. Ne gerek var zamanımı sizin gibiler için boş yere harcıyorum.

Önemli Not : Mesajımın her kısmını Kırmızı yazılı algılayabilirsiniz çünkü belli oluyor ki vurgulamak istediğiniz noktaları kırmızı yazıyorsunuz.
    hala aynı şeyi anlatıyosunuz ben sizden sadece .htaccess dosyasındaki düzenlemeyi sordum ve hala cvp alamadım sizle anlaşamıcaz biri yazı tipine takar diğerinda anlatma sıfır eğer sizle anlaşacak olsak derdimi anlayıp .htaccess dosyasındaki düzenlemeyi söylerdi haylaz kardeşim sanada 1 2 sözüm var birine yaklaşmak için başkalarını harcama çok belli ediyosun...

Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    benim kimseye yaklaşmak gibi bir durumum yok bunuda nereden çıkartıyorsun güldürme beni

Lizar King zaten benim arkadaşım. Ben senin yaptığın yanlış konuşmalarından dolayı bazı şeyleri söyledim.Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yok.Zaten birine bişey söylerseniz illa altından bişeyler çıkartıyorlar.

Benim kimseye cevap verme zorunluluğumda yok.Sorarsınız sorunuzu beklersiniz Lizard King cevap verir.olay bu kadar basit ama ben napıyorm bilgim dahilinde olduğu kadar cevap vermeye çalışıyorum.Aldığımız tepkiye bakınki söylediğin yaklaşmaya çalışıyomuşum ifadeside çok saçma ve çocukça bir cümledir.

Beni biraz olsun tanısaydın zaten burada ne yapmaya çalıştığımı anlayabilirdin.

Neyse benim bu konuda söyleyeceğim başka bi sözüm yoktur.

Lizard Gelince sorularına belki cevap verir.

Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    hala aynı şeyi anlatıyosunuz ben sizden sadece .htaccess dosyasındaki düzenlemeyi sordum ve hala cvp alamadım sizle anlaşamıcaz biri yazı tipine takar diğerinda anlatma sıfır eğer sizle anlaşacak olsak derdimi anlayıp .htaccess dosyasındaki düzenlemeyi söylerdi haylaz kardeşim sanada 1 2 sözüm var birine yaklaşmak için başkalarını harcama çok belli ediyosun...
    Lisans sahibi olmayanlara destek vermiyorum kusura bakmayın. Lisans alırsanız o zaman sorunuza cevap veririm.

Junior Member
    Real Name
    sada
    Liked
    0 times
    şimdi yardım edermsisiniz diye sormuyorum lisans alırsak yardım edermisiniz diye soruyorum

Senior Member
    Real Name
    M.Şeyhmus Aydemir
    Liked
    1 times
    şimdi yardım edermsisiniz diye sormuyorum lisans alırsak yardım edermisiniz diye soruyorum

Arkadaşım ya sen anlamıyorsun, yada kasıtlı olarak yazıyorsun
    Lisans sahibi olmayanlara destek vermiyorum kusura bakmayın. Lisans alırsanız o zaman sorunuza cevap veririm.
    Cevap gayet açık.
    saygılar

Junior Member
    Real Name
    sada
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by piciar View Post
    Arkadaşım ya sen anlamıyorsun, yada kasıtlı olarak yazıyorsun

Cevap gayet açık.
    saygılar
    güzel alıntı yapmışsın yalnız bi yere dikkat et ben lisans alırsak yardım edermisiniz diye soruyorum oda lisans alırsanız sorunuza cvp veririm diyor dikkat et ben lisans alırım oda bana cvp olarak hayır derse ne olcak

Real Name
    Sadri
    Liked
    0 times
    Lizard King burada gönüllü olarak destek veriyor.Çok büyük birşey olmadıkça hakaret vs vs gibi herkese destek verilir tabiki.Lisans elbetteki önemli ama tavır ve davranışlarda çok önemlidir genel anlamda heryerde böyledir zaten.

Junior Member
    Real Name
    sada
    Liked
    0 times
    benimde amacım kavga dövüş değil zaten sadce bi kaç soru sordum onun üzerine aldığım tepkiden agresifleştim kırdıysam özür dilerim ama beni de anlayın

Page 1 of 2 1 2 LastLast