Bende Affiliate programina katilmak istemistim ama verilen linkte hata olusuyor. Nasil katilacagim hakkinda bilgi vermeniz mümkünmüdür?
This is a discussion on Affiliate Programina katilmak within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bende Affiliate programina katilmak istemistim ama verilen linkte hata olusuyor. Nasil katilacagim hakkinda bilgi vermeniz mümkünmüdür?...
Bende Affiliate programina katilmak istemistim ama verilen linkte hata olusuyor. Nasil katilacagim hakkinda bilgi vermeniz mümkünmüdür?
http://www.vbseo.com/aff/ adresinden katılabilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Firma ismi ve Vat numarasi istiyor.
Affiliate programina katilmak icin herhangi bir firmaya sahip mi olmak gerekiyor?
Hayır , o ikisine kafanıza göre numara yazabilirsiniz. Ancak ödeme için paypal hesabı olması zorunlu.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Evet, bende o sekilde yaptim. Basariyla gerceklesmis durumda. Panel güzel gözüküyor ve farkli reklam secenekleri var. Copyrigt bilgisindeki vbseo linkine bizim affilliate kodu otomatik mi yerlesecek?
Diger reklam bannerlerini ya da text lerini sitenin herhangi bir yerinde yayinlayabiliriz anladigim kadariyla.
Peki ben 2 satış yapmışım nasıl aktaracam bu parayı paypal veya banka hesapıma
Affiliate ödeme günlerinde belirlenmiş paypal hesabınıza onaylanmış ödemeler gönderilir.
Nedir Bu Affiate ?