Results 1 to 8 of 8

Adsensede uyarı

This is a discussion on Adsensede uyarı within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; S.a Arkadaslar yaklasýk 7 aydýr adsenseyý kullanýyorum ve sorun cýkmýyordu vbseo aldýkdan sonra ekipten bir uyarý mesajý aldým galýba yukseklere ...

Senior Member anestetic's Avatar
    Real Name
    ....
    Liked
    0 times

Adsensede uyarı

S.a Arkadaslar yaklasık 7 aydır adsenseyı kullanıyorum ve sorun cıkmıyordu vbseo aldıkdan sonra ekipten bir uyarı mesajı aldım galıba yukseklere cıkınca fark edıldım

ama vbseo kullanan ve adsense kullanan cok sıte var ben sadece gelen maildeki ornek lınkı forumdan sıldım baska bıse yapmadım
    ne yapmam lazım ?

Merhaba,

Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, http://www.forumojen.com/forum/matem...ellikleri.html sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik.
    Odev paylasımı yasaksa o kadar sıte nasıl yapıyor ? vbseo dan bır kısıtlama mı soz konusu?

Senior Member maxicep's Avatar
    Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Gelen uyarının vbseo ile uzaktan yakından bir alakası olmayıp, tesadüfen google yetkilileri sitenizi incelerken kural dısı bir durum bulmuş ve hesabınızı askıya almıs.

Program politikalarını okursanız, ödev paylasımı yasaktır zaten.

Senior Member
    Real Name
    Deniz
    Liked
    0 times
    evet ödev yasak. bölümü kaldırırsan bir sorun olmaz

Senior Member anestetic's Avatar
    Real Name
    ....
    Liked
    0 times
    bula bula benımı bulmuslar o bicok sıteden (: neyse tesekkurler arkadaslar

Senior Member
    Real Name
    -
    Liked
    1 times
    Beni pc oyun download bölümü yüzünden domainimi banladılar hesabım halen açık

Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    Beni de sadece bir cep telefonu uygulaması yüzünden. Full yazıyormuş konu baslıgında

Forumlarda, adsense den uzun süre verim almak imkansız zaten benim düşüncem ...

Çünkü her yazılanı anlık kontrol etmeniz imkansız.

Gece biri gelir baslık açar, sabah siz daha görmeden sitenizi incelerler banı atarlar şok olup kalırsınız mantık ve yaşananlar hep bu sekilde .

Senior Member
    Real Name
    birayfil
    Liked
    0 times
    anestetic bence ödevlen ziyede, kullandığın koddan banlanmışsındır.

PHP Code:
    Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. 
    bak burada reklam programları kuralları diyor çünkü, google kendi verdiği kodların değiştirildiğini farkketiği zamanda banlar.

Anladığım kadarıyla seni daha banlamamış uyarmış sadece çünkü hala reklamlar açık,

Real Name
    Ozan A.
    Liked
    0 times
    @birayfil uyarı hep o sekilde baslar zaten.

Örneğin, http://www.forumojen.com/forum/matem...ellikleri.html sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik.
    diye de devam eder, baslığı örnek vererek ödevin aykırı oldugunu resmen belli etmiş.