Merhaha arkadaşlar
Vbseo'da bir sorunum var.Ben güvenlik açısından admincp'yi daha önceleri şifrelemiştim cpanelden.Vbseo'yu kurduktan sonra admincp'ye tıklayınca 404 hatası alıyorum.Nededir acaba ? Teşekkürler
This is a discussion on Admincp Giriş Sorunu? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaha arkadaþlar Vbseo 'da bir sorunum var.Ben güvenlik açýsýndan admincp'yi daha önceleri þifrelemiþtim cpanelden. Vbseo 'yu kurduktan sonra admincp'ye týklayýnca ...
Merhaha arkadaşlar
Vbseo'da bir sorunum var.Ben güvenlik açısından admincp'yi daha önceleri şifrelemiştim cpanelden.Vbseo'yu kurduktan sonra admincp'ye tıklayınca 404 hatası alıyorum.Nededir acaba ? Teşekkürler
Boş içerikli bir 401.shtml dosyası oluşturursanız ve serverınıza gönderirseniz bu sorununuz ortadan kalkar![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Anladım Mert Bey Server derken anadizine 401.shtml adlı boş bir dosya mı göndereyim ? Teşekkürler
Teşekkür ederim Mert Bey Sayenizde Sorunu Halletim![]()
Evet ana dizininize 401.shtml içerikli bir dosya göndermeniz yeterli olucaktır. Iyi çalışmalar
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam