vBSEO 3.2.0 öncesi Admin Panele şifre vermiştim Cpanelden.
vBSEO 3.2.0 güncellemesi sonrası panele girişte şifre iptal edilip ulaşılabiliyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?
This is a discussion on Admin Panel Şifre Problemi... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; vBSEO 3.2.0 öncesi Admin Panele şifre vermiştim Cpanelden. vBSEO 3.2.0 güncellemesi sonrası panele girişte şifre iptal edilip ulaşılabiliyor. Bu problemi ...
vBSEO 3.2.0 öncesi Admin Panele şifre vermiştim Cpanelden.
vBSEO 3.2.0 güncellemesi sonrası panele girişte şifre iptal edilip ulaşılabiliyor. Bu problemi nasıl çözebilirim ?
Inanın neden bahsettiğiniz konusunda bir fikrim yok.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Aynı sorunu bende yaşamıştım config_vbseo.php resetlemeniz gerekmekte mert beyin vermis oldugu link.. vBSEO File:config vbseo php/Reset Password - VBSEO Wiki
yanlış yönledirmiş olmayayım anladıgım kadarıyla eger sorununuz vbseo control paneli şifre girip ulaşamıyorsanız yukardaki mesajımı dikkate alın..
vBulletin Admin paneline Cpanel'den şifre oluşturmuştum. Panele girişte şifre iptal edilebiliyor... Daha önce şifresiz girmek mümkün değildi... Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Kusuruma bakmayın anlaşılır yazmadığım için.
401.shtml dosyası oluşturmanız gerekiyor.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam