Başka bir topic de konuşulmuş ama, vBSEO kurulumundan sonra admincp ye giriş izni yok forum anasayfasına yönlendiriyor , ne yapmalıyım.
This is a discussion on admin kontrol paneline giremiyorum within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Başka bir topic de konuşulmuş ama, vBSEO kurulumundan sonra admincp ye giriş izni yok forum anasayfasına yönlendiriyor , ne yapmalıyım....
Başka bir topic de konuşulmuş ama, vBSEO kurulumundan sonra admincp ye giriş izni yok forum anasayfasına yönlendiriyor , ne yapmalıyım.
www.forum.com/admincp sorunu buradaki başka bir arkadaşa htaccess dosyası varmı diye sormuşsunuz daha sonra yanıt gelmemiş...Bu topic i inceledikten sonra bendeki admincp klasöründeki dosya içeriğini aşağıya veriyorum...
htaccess i kaldırdığında admin kontrol paneline girebildim ama bilindiği üzere htaccess ek bir güvenlik olarak admincp ve modcp de bulunmaldır, bu sorunu nasıl halledeceğimiz konusunda yardımlarınızı bekliyorum.AuthType Basic
AuthName "Restricted Area"
AuthUserFile "/home/xxxxxx/.htpasswds/public_html/admincp/passwd"
apache ayarkarınızda 401.shtml dosyasının olmasını istiyor. manuel olarakj bu dosyayı olusturursanız sorun kalkar
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
teşekür ederim, boş bir 401.shtml sayfası oluşturarak root a attım sorun kalktı.
Hallettiğinize sevindimiyi çalışmalar
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam