vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on Acil Yardım. Lisans Taşımada Sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Beyler s.a Cümleten Ben Şimdi bi siteme vbseo lisans aldım ve o lisansımı başka bi siteme kurmak istiyorum bunu nasıl ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| Beyler s.a Cümleten Ben Şimdi bi siteme vbseo lisans aldım ve o lisansımı başka bi siteme kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? ve bi soru daha download linkimi vs herşeyimi kaybettim maildede yok ingilizcesi olan bi ark benim adıma isteyebilirmi ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Lsans değişikliği için Support Ticket açmalısınız veya bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Özel mesajda eski domain adresiniz , yeni domain adresini mutlaka belirtmelisiniz. Ayrıca lisans değişikliği yapılacak forum içerisinde vBSEO'nun kaldırılmış olması gerekmektedir. Download linkini nasıl kaybettiniz anlamıyorum. Download için ayrı bir şifre girmenize gerek yok. Yukarıda bulunan http://www.vbseo.com/downloads/ adresine tıklamanız download sayfasına gitmeniz için yeterli olucaktır.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. vBSEO Total Support Team DeskPro'yu Sunar Geliştirilmiş Destek Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! |
|
| |||
| |||
|
Lsans değişikliği için Support Ticket açmalısınız << Bu nedemek anlayamadım sorry :(
|
|
| ||||
| ||||