Results 1 to 4 of 4

Acil Yardım. Lisans Taşımada Sorun

This is a discussion on Acil Yardım. Lisans Taşımada Sorun within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Beyler s.a Cümleten Ben Şimdi bi siteme vbseo lisans aldım ve o lisansımı başka bi siteme kurmak istiyorum bunu nasıl ...

Junior Member
    Real Name
    Unlu
    Liked
    0 times

Unhappy Acil Yardım. Lisans Taşımada Sorun

Beyler s.a Cümleten Ben Şimdi bi siteme vbseo lisans aldım ve o lisansımı başka bi siteme kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? ve bi soru daha download linkimi vs herşeyimi kaybettim maildede yok ingilizcesi olan bi ark benim adıma isteyebilirmi ?

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Lsans değişikliği için Support Ticket açmalısınız veya bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Özel mesajda eski domain adresiniz , yeni domain adresini mutlaka belirtmelisiniz. Ayrıca lisans değişikliği yapılacak forum içerisinde vBSEO'nun kaldırılmış olması gerekmektedir.

Download linkini nasıl kaybettiniz anlamıyorum. Download için ayrı bir şifre girmenize gerek yok. Yukarıda bulunan http://www.vbseo.com/downloads/ adresine tıklamanız download sayfasına gitmeniz için yeterli olucaktır.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam

Junior Member
    Real Name
    Unlu
    Liked
    0 times
    Lsans değişikliği için Support Ticket açmalısınız << Bu nedemek anlayamadım sorry :(

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam