Malesef çok ciddi bir aile sağlık sorunu sebebiyle 2-3 gün internete giremeyebilirim. Destek konusunda gecikme olursa lütfen kusura bakmayın.
This is a discussion on Acil aile durumu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Malesef çok ciddi bir aile sağlık sorunu sebebiyle 2-3 gün internete giremeyebilirim. Destek konusunda gecikme olursa lütfen kusura bakmayın....
Malesef çok ciddi bir aile sağlık sorunu sebebiyle 2-3 gün internete giremeyebilirim. Destek konusunda gecikme olursa lütfen kusura bakmayın.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Geçmiş olsun![]()
Hergün Bir Yudum : Bilgi İksiri
gecmıs olsun ....
Allah acil şifa versin
Geçmiş olsun Mert Bey
Geçmiş olsun abi Allahtan acil şifaler dileriz maddi manevi bir ihtiyacın olursa hiç çekinmeden bana ulaşabilirsin tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Mert Abi Allah acil şifalar versin :(
Geçmiş olsun ....
Allah cc acil şifalar ihsan eyip sizlerin de yardımcısı olsun... Bir sıkıntı olursa elimizden ne gelirse yaparız abi... yanındayız
Çok teşekkür ederim herkese.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Geçmiş olsun Mert bey Allah acil şifalar versin..
geçmiş olsun hocam, durumu bilmiyordum kusura bakmayın, böyle bir durumda biraz sizi sıkıştırdıysam yada bir kusurum olduysa özür dilerim.
geçmiş olsun