vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on 404'leri Webmaster Tools'dan ekleyip Kaldırmalımıyım? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba arkadaşlar 404 bulunamadı,hatalarında ilk başta anasayfaya yönlendir demiştim.Sonra Mert Bey'in dediği custon_404 yaptım.Şimdi bulunamayan hata sayısı çoğaldı hafiften.Eskiden olsa ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| 404'leri Webmaster Tools'dan ekleyip Kaldırmalımıyım?
Merhaba arkadaşlar 404 bulunamadı,hatalarında ilk başta anasayfaya yönlendir demiştim.Sonra Mert Bey'in dediği custon_404 yaptım.Şimdi bulunamayan hata sayısı çoğaldı hafiften.Eskiden olsa teker teker webmaster Tools'dan Link kaldır'dan eklerdim.Kaldırılmıasını beklerdim.Peki şimdi ne yapmalıyım.404'ler öylece kalsın mı ? google zamanla index'ten çıkarıyor mu onları,Yoksa teker teker 404'lü url'leri url kaldırdan girip kaldırma istedğin de mi bulunmam lazım. Teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
|
Tamam Mert Bey Bende onu soruyorum.Bir ara bu 404 bulunamayanlar 5000'e yükselmişti.Acayip hit kaybetmiştim.Bildiğiniz gibi Google Webmaster Tools'da araçlardan URL kaldır bölümü var.önceleri ordan kaldırıyorudum.Şimdi yeniden 404 hatası verdirince hata sayısı çoğaldı.Şimdi ben bunlara tekrar url kaldırma isteği mi vereyim,yoksa google bot kendiliğinden yok eder mi ? |
|
| ||||
| ||||
|
Teşekkür ederim Mert Bey yardımlarınız için.Bu arada Ayyas.com gerçekten çok sıradışı ve güzel olmuş.Diğer admin arkadaşım çok beğendi.Bu vbulletin mi dedi? |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
vB 3.7'yi çıkarsın çok daha değişik şeyler gelebilir |
|
| ||||
| ||||
|
Bekliyoruz Dört Gözle Mert Bey |
| Thread Tools | |
| |