Results 1 to 2 of 2

4 ay raporu...

This is a discussion on 4 ay raporu... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba vBSEO ile geçirdiğim 4. ayım.Ama maalesef Googledan giren kişi sayım vBSEO yu ilk kurduktan sonraki 1. ay gibi değil.Günlük ...

OnR
    OnR is offline
    Senior Member
    Real Name
    Onur Soyer
    Liked
    0 times

4 ay raporu...

Merhaba

vBSEO ile geçirdiğim 4. ayım.Ama maalesef Googledan giren kişi sayım vBSEO yu ilk kurduktan sonraki 1. ay gibi değil.Günlük tekil hit 1000 i geçemedi bir türlü.Ayrıca yeni açılan ve hit çeken bazı konularımın urllerine şimdi baktığımda Google ın bunları sildiğini görüyorum.Bunun mantığı nedir?Mert Beyin önerdiği şekilde de düzenledim forumu.Yani nerede sorun olduğunu anlayabilsem keşke...Çok mu aceleciyim yoksa gerçekten birşeyler ters mi gidiyor? :(

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    622 times
    Blog Entries
    4
    Selam Onur ,

Kısa vadede bence beklemen gereken ilk olgu PR update'i olmalıdır. Onun haricinde link formatını değiştirmeden devam etmen çok önemli. Kısa vadede çok fazla olan site üzerindeki link sayısında indirime gidebilir , PR ve sıralaması iyi olan siteler ile içerik paylaşımına gidebilir ( benzer konular için pingback kullanmak ) ve önemli olan sabırlı olmalısın. Google algoıritmasını değiştirdiği son update ten beri birçok site için düşüş yaşattı. Açıkçası bende kendi nispetime bu düşüşten pay aldım. Ancak yavaş yavaş bende istatistikler yukarı çıkmaya başladı. Gerçi bende sitenin 20 gün kapalı olmasınında etkeni yok değildi.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam