vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on 4 ay raporu... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba vBSEO ile geçirdiğim 4. ayım.Ama maalesef Googledan giren kişi sayım vBSEO yu ilk kurduktan sonraki 1. ay gibi değil.Günlük ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| 4 ay raporu...
Merhaba vBSEO ile geçirdiğim 4. ayım.Ama maalesef Googledan giren kişi sayım vBSEO yu ilk kurduktan sonraki 1. ay gibi değil.Günlük tekil hit 1000 i geçemedi bir türlü.Ayrıca yeni açılan ve hit çeken bazı konularımın urllerine şimdi baktığımda Google ın bunları sildiğini görüyorum.Bunun mantığı nedir?Mert Beyin önerdiği şekilde de düzenledim forumu.Yani nerede sorun olduğunu anlayabilsem keşke...Çok mu aceleciyim yoksa gerçekten birşeyler ters mi gidiyor? :( |
|
| ||||
| ||||
|
Selam Onur , Kısa vadede bence beklemen gereken ilk olgu PR update'i olmalıdır. Onun haricinde link formatını değiştirmeden devam etmen çok önemli. Kısa vadede çok fazla olan site üzerindeki link sayısında indirime gidebilir , PR ve sıralaması iyi olan siteler ile içerik paylaşımına gidebilir ( benzer konular için pingback kullanmak ) ve önemli olan sabırlı olmalısın. Google algoıritmasını değiştirdiği son update ten beri birçok site için düşüş yaşattı. Açıkçası bende kendi nispetime bu düşüşten pay aldım. Ancak yavaş yavaş bende istatistikler yukarı çıkmaya başladı. Gerçi bende sitenin 20 gün kapalı olmasınında etkeni yok değildi.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support |