vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

3.7.0 izlenimleriniz...?

This is a discussion on 3.7.0 izlenimleriniz...? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Arkadaslar aranizda 3.7.0 Beta sürümlerini kullanmaya baslayanlar vardir mutlaka. Özellikle vBSEO ile arasi nasil herhangi bir sorun yasadinizmi? Linklerde bir ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-08-2008, 08:29 PM
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Abdalwahid
Blog Entries: 1
3.7.0 izlenimleriniz...?

Arkadaslar aranizda 3.7.0 Beta sürümlerini kullanmaya baslayanlar vardir mutlaka.

Özellikle vBSEO ile arasi nasil herhangi bir sorun yasadinizmi? Linklerde bir degisim vesayre...

Biraz daha beklemekte fayda varmi yoksa hersey güllük gülistanlikmi?

Birde mesela simdiye kadar zoinst tags kullananlarin durumu nedir acaba? Yeni versiyon ile gelen tags eklentisi ile catismiyormu yada yeni versiyon direk zointse ait verileri kullanabiliyormu?

Simdiye kadarki tecrübelerinizden bahsedebilirmisiniz, artilari-eksileri...?

Selamlar...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 02-09-2008, 07:50 AM
sum41live's Avatar
Senior Member

Real Name: -
Ben vBSEO'yu aldığım zaman bir kaç hafta kullanmıştım zoints tagı şimdi 3k indexim var taglerle ilgili ama ben zointsi tamamen kaldırıp 3.7x'e geçtiğim zaman bir sorun çıkartmaması için kaldırdım zointsi ve tags klasörünü anasayfaya yönlendirdim bi hit kaybım olmadı.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 02-09-2008, 06:32 PM
Aranel's Avatar
Senior Member

Real Name: Mehmet Ali
Send a message via MSN to Aranel
370 da bi sorun yok benim gözlemdiğim..
Hatta çokda güzel..
Tag olayına gelince ben ikisinide kullanıyorum sanada tavsie ederim.
Çünkü vbulletinin orjinal tag sistemi tag kullanmaya mecbur etmiyo ama zoints in ki mecbur..
Reply With Quote
Old 02-09-2008, 10:37 PM
aLy's Avatar
aLy aLy is offline
Senior Member

Real Name: M.ALi
Quote:
Originally Posted by BuRaCH View Post
370 da bi sorun yok benim gözlemdiğim..
Hatta çokda güzel..
Tag olayına gelince ben ikisinide kullanıyorum sanada tavsie ederim.
Çünkü vbulletinin orjinal tag sistemi tag kullanmaya mecbur etmiyo ama zoints in ki mecbur..
zoint'in ayarlarında mecburluğu kapatabiliyosun..
Reply With Quote
Old 02-10-2008, 02:52 PM
Aranel's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by aLy View Post
zoint'in ayarlarında mecburluğu kapatabiliyosun..
vbulletin 370 ın tagını mecbur yapamıyosun ama.
Reply With Quote
Old 02-10-2008, 08:55 PM
aLy's Avatar
aLy aLy is offline
Senior Member

Real Name: M.ALi
ha.. sen mecbur yapmak istiyosun anladım
Reply With Quote
Old 02-11-2008, 03:28 AM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
vBulletin 3.7 rc sürümler çıkmadı onun için beklemekteyim.
Reply With Quote
Old 02-12-2008, 02:41 PM
sum41live's Avatar
Senior Member

Real Name: -
Ben 2 gün önce geçtim beta 4'e hiç bir sorun çıkmadı.
Reply With Quote
Old 02-13-2008, 04:41 PM
teknik4's Avatar
Member

Real Name: Ahmet
Tek yaşadığım sorun zoints ile yeni tag sistemi seo açısından, ama yinede memnunum.
Zoints i iptal ettim, yeni taglar vbnin sistemine kaydediliyor, ama zointsin taglarına da ulaşımı kapatmadım, gelen hitin düşmemesi için.
Normal tag sistemi iyice indexlendikten sonra tamamen geçiş yapacağım.
Reply With Quote
Old 02-13-2008, 06:32 PM
Junior Member

Real Name: Omer Yilmaz
3.7.0 çok iyi. Gerçekten çok iyi.
Reply With Quote
Old 02-13-2008, 07:43 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Quote:
Originally Posted by ABDALWAHID View Post
Arkadaslar aranizda 3.7.0 Beta sürümlerini kullanmaya baslayanlar vardir mutlaka.

Özellikle vBSEO ile arasi nasil herhangi bir sorun yasadinizmi? Linklerde bir degisim vesayre...

Biraz daha beklemekte fayda varmi yoksa hersey güllük gülistanlikmi?

Birde mesela simdiye kadar zoinst tags kullananlarin durumu nedir acaba? Yeni versiyon ile gelen tags eklentisi ile catismiyormu yada yeni versiyon direk zointse ait verileri kullanabiliyormu?

Simdiye kadarki tecrübelerinizden bahsedebilirmisiniz, artilari-eksileri...?

Selamlar...
Merhaba
Sizin gibi, ben de Big-Board kategorisinde bir site olarak yorumlamaya calisayım..

Yaklasık 4 gundur vbb 3.7 b4 e geçtim ve sorunsuz bir sekilde kullanmaktayım.

Aslında beta sürümleri kullanmayı sevmem ama gerek vbulletin.com olsun gerek vbseo.com olsun ve diger webmaster forumlarında gördügüm kadarı ile kullananlar ve sorun yaşayan olmadıgından bende geçmek istedim ve geçtim. Geçmeden önce veritabanını baska domainle convert edip son testleri bile yaptım sizde öyle yaparsanız yaşayabileceginiz sorun ve problemleri önceden tespit etmis olursunuz ben yaklasık 2 hafta boyunca farklı bir domainde, mevcut db yi upgrade ederek denedim birkaç sorunum oldu tr karakter ve bazı modullerde problemler bunları tespit edip onarım yöntemlerini bularak, not edip hemen orjinal forumu da vbb 3.7 yaptım bununla birlikte problem olmasın diye yeni tema da yaptım. Temiz is oldu yani

Öncelikle vbseo ve problem kelimelerini yanyana getirmek mümkün degil, yeni sürümde de şahane calisiyor vbseo

Zoints tag konusunda bende kararsız kaldım şu an etkin ama vbulletin 3.7 tag sistemi daha çok hosuma gidiyor, converter yaparlarsa ki yakın zamanda yaparlar sanırım, zoints den vbb tag larına convert olayını yaparak, zoints i kaldırıcam. Veyahut bir süre çevirici de çıkmazsa, index sayısı düsünmeyip kaldırırım ve tags sayfasını ana sayfaya yönlendiririm. Zoints e zaten ısınmadım pek

+ ları zaten tanıtım konularında mevcut, bir sürü güzel yeni özellik zaten belli artık.

- leri bence yok yeni ve güzel özelliklere eksi bir şey diyemeyiz ki.

Ama sosyal grup ve albüm lerin kullanımında, mesaj veya kayıt tarihi gibi kıstaslar koyulsa çok iyi olurmuş, bu tek sıkıntım benim şahsen. Sadece üye grubuna yetki ver / verme olayı çok basit düşünülmüş. Her önüne gelen grup açsın, resim eklesin istemiyorum

İyi Forumlar
Old 02-14-2008, 03:27 PM
Aranel's Avatar
Senior Member

Aldığım duyumlara göre çok kısa bir sürede gold sürümü cıkıyomuş.
Reply With Quote
Old 02-15-2008, 08:07 AM
teknik4's Avatar
Member

Real Name: Ahmet
Taglar için bir kişi convert hazırlamış, ben denedim sql hatası verdi. Sanırım ikisini de kullandığım için hata alıyorum.
Reply With Quote
Old 02-15-2008, 03:46 PM
zbahadir's Avatar
Senior Member

Real Name: Zafer BAHADIR
Send a message via ICQ to zbahadir Send a message via MSN to zbahadir Send a message via Yahoo to zbahadir Send a message via Skype™ to zbahadir
Beta 5 çıkınca bende upgrade yaptım ama tag sistemini rewrite yapmıyor.
Gördüğüm kadarıyla bu forumda çalışıyor.
Nasıl yapıldığını bilen var mı?
Reply With Quote
Old 02-16-2008, 10:17 AM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Custom URL Rewrite kısmından yapılabilir biraz karısık ama bakıyorum ..
Reply With Quote
Reply

Tags
tags, tags test, türkçe, vbulletin 3.7.0

Thread Tools

Posting Rules