Bugün 3.2.0 RC7 versiyonuna gecis yaptim. Gecis sonrasinda tüm etiketler etiket ana sayfasina yönlenmeye basladi. Eksik birseymi yaptim acaba?
This is a discussion on 3.2.0 RC7 sonrasinda tags sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bugün 3.2.0 RC7 versiyonuna gecis yaptim. Gecis sonrasinda tüm etiketler etiket ana sayfasina yönlenmeye basladi. Eksik birseymi yaptim acaba?...
Bugün 3.2.0 RC7 versiyonuna gecis yaptim. Gecis sonrasinda tüm etiketler etiket ana sayfasina yönlenmeye basladi. Eksik birseymi yaptim acaba?
aynısını dün bende yazdım
ilginç bir hata
bende de oldu tagları www.siteadi.com/tag1-tag2 yapmak için kullandığımız özellikde problem var.
mecburen tag sistemini www.siteadi.com/tag1+tag2 şeklinde gösterim yapacağız gibi,
define('VBSEO_URL_TAGS_FILTER', 0);
yapınca düzeliyor ama bu sefer tag urlsi değişiyor www.siteadi.com/tag1+tag2 şeklinde
Mobil Teknoloji = www.maxicep.com
Bu arada yine google indexleri ucuyorNormalde yeni versiyonlarda geri dönük hatalar olmamasi gerekiyor. Zoints sonrasi taglar ancak kendine geliyordu, karakter sorunu zaten yeterince bas agritmisken simdi birde bu cikti basimiza.
Tekrar eski versiyonu edinebilme imkani varmi ve bir sakincasi varmi acaba?
Yada sorun düzelene kadar eski-etiketleri yeni+etiketlere yönlendirmenin bir yolu?
Last edited by ABDALWAHID; 06-03-2008 at 04:46 AM.
Tags için vbSEO'da bazı düzenlemeler yapmışlar sanırım, sorun ondan kaynaklanıyor, yeni sürümde düzeltilecektir muhtemelen.
Neyseki ben upgrade yapmamıştım.
Gold sürüm çıkana kadar yapmayı düşünmüyorum.
Karşılaştığınız sorun nedir ? Detaylı anlatır mısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Update sonrasi etiketlere tikladigimizda etiketler ana saydasina yönleniyordu. vbseo deaktif ettigimizde etiketler sorunsuz calisiyor.
Ancak
define('VBSEO_URL_TAGS_FILTER', 1);
olarak ayarladigimiz kismi 0 yapinca yani - yerine yeniden + kullanirsak sorun düzeliyor.
Etiketler - seklinde indexlendi ve su an + yaptigim icin normal olarak bulunamadi hatasi aliyoruz.
Sorun benimle ilgili degil genel bir bug diye biliyorum.
Su an sitemin en cok ziyaretci alan arama kelimeleri etiketlerden olusuyor ve bu konudan oldukca magdurum:(
Last edited by ABDALWAHID; 06-04-2008 at 05:15 AM.
konularda hata buradaki fix'i uygulayın.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Tesekkürler mert, sorun düzeldi. 2 Gün yok oldun karisti ortalik![]()