vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on 3.2.0 RC7 sonrasinda tags sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Bugün 3.2.0 RC7 versiyonuna gecis yaptim. Gecis sonrasinda tüm etiketler etiket ana sayfasina yönlenmeye basladi. Eksik birseymi yaptim acaba?...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| 3.2.0 RC7 sonrasinda tags sorunu
Bugün 3.2.0 RC7 versiyonuna gecis yaptim. Gecis sonrasinda tüm etiketler etiket ana sayfasina yönlenmeye basladi. Eksik birseymi yaptim acaba?
|
|
| ||||
| ||||
|
aynısını dün bende yazdım ilginç bir hata bende de oldu tagları www.siteadi.com/tag1-tag2 yapmak için kullandığımız özellikde problem var. mecburen tag sistemini www.siteadi.com/tag1+tag2 şeklinde gösterim yapacağız gibi, define('VBSEO_URL_TAGS_FILTER', 0); yapınca düzeliyor ama bu sefer tag urlsi değişiyor www.siteadi.com/tag1+tag2 şeklinde |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Ticket açtım Tag filtre ayarını sıfır yapmamı önerdiler. 2 kelimelik tag ların arası "+" oldu gerçi ama bir sonraki sürümde düzeltirler sanırım, bir bug .. |
|
| ||||
| ||||
| umarım düzeltirler bu bugu
|
|
| |||
| |||
|
Bu arada yine google indexleri ucuyor Tekrar eski versiyonu edinebilme imkani varmi ve bir sakincasi varmi acaba? Yada sorun düzelene kadar eski-etiketleri yeni+etiketlere yönlendirmenin bir yolu? Last edited by ABDALWAHID; 06-03-2008 at 05:46 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
Tags için vbSEO'da bazı düzenlemeler yapmışlar sanırım, sorun ondan kaynaklanıyor, yeni sürümde düzeltilecektir muhtemelen. Neyseki ben upgrade yapmamıştım. Gold sürüm çıkana kadar yapmayı düşünmüyorum. |
|
| |||
| |||
| Update sonrasi etiketlere tikladigimizda etiketler ana saydasina yönleniyordu. vbseo deaktif ettigimizde etiketler sorunsuz calisiyor. Ancak define('VBSEO_URL_TAGS_FILTER', 1); olarak ayarladigimiz kismi 0 yapinca yani - yerine yeniden + kullanirsak sorun düzeliyor. Etiketler - seklinde indexlendi ve su an + yaptigim icin normal olarak bulunamadi hatasi aliyoruz. Sorun benimle ilgili degil genel bir bug diye biliyorum. Su an sitemin en cok ziyaretci alan arama kelimeleri etiketlerden olusuyor ve bu konudan oldukca magdurum:( Last edited by ABDALWAHID; 06-04-2008 at 06:15 AM. |
|
| ||||
| ||||
| konularda hata buradaki fix'i uygulayın.
|
| Thread Tools | |
| |