vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on 3.2.0 Rc4 Ipuçları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 3.2.0 Rc4 yayınlandı. Gold sürümüyle birlikte yeni bir sitemap generatorda yayınlanıcak. Şu anda sitemap generator'ın 3.2.0 ile uyumlu olması için ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| ||||
| ||||
| 3.2.0 Rc4 Ipuçları
3.2.0 Rc4 yayınlandı. Gold sürümüyle birlikte yeni bir sitemap generatorda yayınlanıcak. Şu anda sitemap generator'ın 3.2.0 ile uyumlu olması için aşağıdaki düzenlemeyi yapınız. vbseo_sitemap_functions.php dosyasında: Aşağıdaki kodu bulun: PHP Code: PHP Code: vBSEO 3.2.0 Rewrite Tavsiye Edilen Ayarları Türk forumlarında her zaman harf ve rakam haricinde karaktrler kullanıcı isimlerinde kullanıldığı için , Sosyal Grup , Albüm , Blog gibi rewrite ayarları içerisinde her zaman id kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Aşağıdaki adreste verilen ayarları kullanmanızı tavsiye ederim : 3.2.0 Rc4 Ayyaş ayarları vBSEO Kontrol Panelini Türkçe kullanmak isteyenler bu eklentiyi includes/xml klasörüne upload etsin lütfen. Önemli Bilgilendirme Sosyal Grup resimleri kişisel album resimlerine bağlıdır. Bundan dolayı bu ayarların düzgün çalışması için kullanıcı album urllerinin yeniden yazılması gerekmektedir. Albumleri yazabilmeniz icinde kullanıcı profillerini yazmanız gerekmektedir.
__________________ Mert Gökçeimam / Crawlability Inc. Operasyon Tamamlandı : vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı! 100 üzerinde SEO geliştirmesi vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme 6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç! My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support Last edited by Mert Gökçeimam; 05-01-2008 at 06:54 AM. |
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun.. Gold sürümünün kesin bir tarihi varmı
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayırlı olsun |
|
| ||||
| ||||
| Edit. Last edited by orhanayhan; 05-01-2008 at 03:55 AM. Reason: çözüldü. |
|
| |||
| |||
|
hayırlı olsun arkadaşlar..
|
|
| ||||
| ||||
|
RC4 sürümü sanırım tags sistemini içermiyor ya da ben yapamadım.
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Select Your Forum URLs Global Format UPDATED! bunu aratın ve daha sonra altında yer alan Advanced Settings (+ / -) kısmından + ya basarak gelişmiş ayarları seçin Açılmış ayarlarda Tags URLs kısmını aratın |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
vBulletin ayarlarından tags sistem aktif. Başka nerde sorun olabilir acaba. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
forum/tags/ şeklinde giriş yaptığım zaman ana sayfaya atıyor. VSEO güncellemesini tekrar yapayım bakalım değişme olacak mı. |
|
| ||||
| ||||
|
Upgrade işlemi için yeni dosyaları ftpdeki eski dosyaların üzerine upload edip xml dosyasınınıda eski xml dosyasının üzerine yazdırdım forumdaki konularda yada mesajlarda herhangi bir sorun yok yalnız vBSEO admin control panelinde url rewite ayarları seçenekleri görünmüyor upgrade'imi yalnış yaptım acaba aşşağıya daha iyi anlaşılması için ekran görüntüsü ekledim. ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Bir kaç yeri kontrol ettim ama sonuç alamadım. vBSEO'u pasif hale getirince tags sistem çalışıyor. vBSEO ayarlarıyla veya kurulumuyla ilgili bir yerlerde hata yapmış olmalıyım. Nereleri kontrol etmemi önderirsiniz Mert bey? |
| Tags |
| tags |
| Thread Tools | |
| |