bende dil dosyasının üstüne yükledim ama bende türkçe olmadı yanlışlık nerede yapmış olabilirim acaba
This is a discussion on 3.1.0 Türkçe Dosyaları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; bende dil dosyasının üstüne yükledim ama bende türkçe olmadı yanlışlık nerede yapmış olabilirim acaba...
bende dil dosyasının üstüne yükledim ama bende türkçe olmadı yanlışlık nerede yapmış olabilirim acaba
Tarayıcı ile alakalı değil Zafer,
Forumun hiçbiryerinde böyle bir problem yok, sadece vbseo ile ilgili dil dosyası sorunlu görünüyor neden anlamadım , yaptıgım islem dil yükle kısmından, bu dosyayı gözat ile seçip, hemen alttan birlestirilecek dil olarak "Turkce" yi seçip, Submit etmek
Siz farklı bişey mi yapıyorsunuz
Bunun tahmin ediyorumki kullandığınız database collation ile alakası var. Bu konuda malesef yapabileceğimiz birşey yok. Şu şekilde bir tavsiye verebilirim dosyayı editleyerek ı ları i ş leri s gibi harflerle değiştirebilirsiniz.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
bakın resimdede belirttim maalesef kaydetmiyor
![]()
Dosyanın izninin chmod 777 olduğundan emin olun.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
includes içindeki xml dosyasından mı bahsediyoruz mert
config_vbseo.php dosyasının izinlerinden bahsediyorum Kadir.
Resim içerisinde koyduğun Türkçeleştirme vBSEO Kontrol Panelini Türkçeleştirir. Ayrıca vBSEO Kontrol Panelini domain.com/vbseocp.php adresinden kullanmanı tavsiye ederim. Orada Türkçe'yi seçtikten sonra en altta bulunan Ayarları kaydet seçeneğini tıklarsan vBSEO Kontrol Paneli Türkçe olacaktır. Bunları yapmadan önce includes/config_vbseo.php dosyasının izninin chmod 777 olduğunu kontrol et.
Bu konu içerisinde bahsedilen olgu forumun içerisinde kullanılan vBSEO phraselerinin Türkçeleştirilmesi. Bunu yapmak için ilk mesaj içerisinde bulunan http://www.vbseo.com/attachments/f11...h-language.xml dosyasını indirmelisiniz. Daha sonra vBulletin AdminCp de bulunan Languages & Phrases menusu altından Download & Upload Languages menusunu takip etmelisiniz. Import edeceğiniz dosyayı seçerek kullandığınız Türkçe dosyası ile birleştirmelisiniz.
Türkçe karakter sorunu database collationdan kaynaklanıyor. Malesef bu konuda yapabileceğimiz birşey yok. Bu sorunu aşmak için ekteki dosyayı kullanabilirsiniz. Bu dosyada tüm Türkçe karakterler kaldırılmıştır.
sorunsuz oldu çok sagol mert
Sorunsuz oldu su an tesekkurler Mert,
Saygılar