3.1.0 ile birlikte kullanabileceğiniz Türkçe dosyalar ektedir.
Kurulum aşamasında mutlaka kurulum açıklamasını okumanızı ve karşışalabileceğiniz sorunlarda ilk olarak sorun giderme dosyasını okumanızı tavsiye ederim.
This is a discussion on 3.1.0 Türkçe Dosyaları within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 3.1.0 ile birlikte kullanabileceğiniz Türkçe dosyalar ektedir. Türkçe Phrases Sorungiderme Türkçe Kurulum Dosyası Kurulum aşamasında mutlaka kurulum açıklamasını okumanızı ve ...
3.1.0 ile birlikte kullanabileceğiniz Türkçe dosyalar ektedir.
Kurulum aşamasında mutlaka kurulum açıklamasını okumanızı ve karşışalabileceğiniz sorunlarda ilk olarak sorun giderme dosyasını okumanızı tavsiye ederim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
güzel anlatım, akşam upgrade yaparken okuyacağım
acaba crawlability_vbseo dosyasını kaldırıp yenisini yüklemeye gerek var mı ?
edit düzeldi
Last edited by piciar; 11-17-2007 at 03:25 PM.
Dil dosyasını türkçe dil dosyası üzerine yazdım ancak ufak bir problem var
Neden linkbackler?
LinkBackler (Trackback, Pingback ve Refback) di?er siteleri onlar ile alakal? bir?ey yazd???n?zdan haberdar etmek için kullan?l?r. Bu sitenizi ziyaret edenlere faydaland???n?z sitelere önem verdi?inizi ve yaz?n?n daa geli?mi? versiyonunu sitenizde kulland???n?z? belirtir. Linkbackler sayesinde siteler birbiriyle temasa geçer. Sitelerin birbirine referans oldu?u akedemik yaz?lar? örnek olarak alabilirsiniz.
Şu sekilde görünüyor cümleler.
Yani türkçe dil dosyasını koydugumdan bu yana hep vbseo ile ilgili metin ve açıklamaların türkçe karakterlerinde sorun var . Nasıl çözebiliriz Mert bey
Kullandığınız encoding ile dosya arasında uyumsuzluk vardır. Görebileceğiniz gibi burada yüklü versiyon ISO-8859-9 yani en yaygın versiyondur. Ikinci bir formatta sunma niyetimiz bulunmamakta.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Forumun Encoding aynı 8559-9 bende de yıllardır, ancak çektigim dosyayı notepad de açsam bile türkçe karakterler sorunlu görünüyor blgisayarsa neden acaba.
İngilizce bölümde yayınlanan Türkçe dil dosyasını da denedim sonuc aynı.
Türkçe karakterler ( vbseo ile ilgili tanımlamalar ) hep sorunlu gözüküyor.
Encoding dogru yüklemeyi de dogru yapıyorum sanırım yani dil yükle kısmından, dosyayı gösteriyorum, dil olarak Turkce yi seçiyorum, zaten onun üstüne yazmıyor mu ama neden yazılar falan hep tr karakterler sorunlu çıkartıyor olabilir ki
Baska tr yapan yok mu arkadaslar, sizde de aynı sorun olacak sanırım ben anlamadım hiçbirşey, karakter kodlamam dogru olmasına ragmen, sitemde karakter sorunu olmamasına ragmen, bu dosya ile vbseo ile alakalı herşeyde tr karakterlerde sorun olusuyor
Kullandığım tüm sitelerde sorunsuz çalışıyor.
Bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum.Bazi harfler "?" şeklinde gözüküyor...
Evet işte Türkçe karakterler "?" şeklinde çıkıyor aynen .. :(
Bende sorun çıkmadı.
Sunucu apache kodlamasıyla alakalı olabilir mi?
İşte neyle alakalı ise net bir bilgi verilse ona müdehalemizi yapacagiz zaten