231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek istiyorum. Sabit konularda yer alan CRR konusunu okudum fakat nasıl değiştirmem gerektiğini anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Vbseo panelinden ne yapmam lazım?
This is a discussion on 231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 231-konu-adi.html þeklini konu-adi-231.html þeklinde deðiþtirmek istiyorum. Sabit konularda yer alan CRR konusunu okudum fakat nasýl deðiþtirmem gerektiðini anlamadým. Yardýmcý olur ...
231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek istiyorum. Sabit konularda yer alan CRR konusunu okudum fakat nasıl değiştirmem gerektiğini anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Vbseo panelinden ne yapmam lazım?
Url rewrite ayarlarından yapmalısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
O bölümdekilere tek tek baktım fakat benim istediğim gibi yok. Benim şekillendirme gibi bir seçeneğim yok sanırım.
Benim isteğim.
Bölümler: siteadi.com/bolum-adi
konular: siteadi.com/bolum-adi/7356-konu-ismi.html
konular yukarıdakinin yerine
konular siteadi.com/bolum-adi/konu-ismi-7356.html
istiyorum.Yapamaz mıyım?
Manuel olarak editlemeniz gerekiyor. Istediğiniz her formatı kullanabilirsiniz.
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Manuel olarak nereden editleyeceğim. Örnek anlatım içeren bir link var mı elinizde. İngilizce veya türkçe, bu forumdan veya başka forumdan
URL rewrite ayarları altında Gelişmiş Ayarlar (+ / -) aratın 9+ ya basarak ayarları genişletin. Hatalı seçim yaparsanız sorumluluğu size aittir.
Düzenledim. İsteyen arkadaşlar için yarın ayrıntılı anlatımı yapacağım. Konu adının önce konu numarasının sonra gelmesi 5-6 karakter de olsa konu etkisini arttırır diye düşünüyorum. Teşekkürler.