231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek istiyorum. Sabit konularda yer alan CRR konusunu okudum fakat nasıl değiştirmem gerektiğini anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Vbseo panelinden ne yapmam lazım?
vBulletin 4, the most powerful community software + vBSEO 3.5, the ultimate SEO solution = Your ultimate platform for 2010 and beyond. Click below to learn more.
This is a discussion on 231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek? within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek istiyorum. Sabit konularda yer alan CRR konusunu okudum fakat nasıl değiştirmem gerektiğini anlamadım. Yardımcı olur ...
231-konu-adi.html şeklini konu-adi-231.html şeklinde değiştirmek istiyorum. Sabit konularda yer alan CRR konusunu okudum fakat nasıl değiştirmem gerektiğini anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Vbseo panelinden ne yapmam lazım?
Url rewrite ayarlarından yapmalısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
Yeni vBSEO Kontrol Paneli ve vBSEO 3.5 Yayın Tarihleri
vBSEO 3.5 Beta 2 Yayınlandı - vBulletin 4 Uyumlu!
Kişisel Sitem : Felsefe - Kültür merkeziniz
O bölümdekilere tek tek baktım fakat benim istediğim gibi yok. Benim şekillendirme gibi bir seçeneğim yok sanırım.
Benim isteğim.
Bölümler: siteadi.com/bolum-adi
konular: siteadi.com/bolum-adi/7356-konu-ismi.html
konular yukarıdakinin yerine
konular siteadi.com/bolum-adi/konu-ismi-7356.html
istiyorum.Yapamaz mıyım?
Manuel olarak editlemeniz gerekiyor. Istediğiniz her formatı kullanabilirsiniz.
Manuel olarak nereden editleyeceğim. Örnek anlatım içeren bir link var mı elinizde. İngilizce veya türkçe, bu forumdan veya başka forumdan
URL rewrite ayarları altında Gelişmiş Ayarlar (+ / -) aratın 9+ ya basarak ayarları genişletin. Hatalı seçim yaparsanız sorumluluğu size aittir.
Düzenledim. İsteyen arkadaşlar için yarın ayrıntılı anlatımı yapacağım. Konu adının önce konu numarasının sonra gelmesi 5-6 karakter de olsa konu etkisini arttırır diye düşünüyorum. Teşekkürler.