vBulletin Search Engine Optimization
This is a discussion on 2. Sayfaya geciste sorun. within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Örnegin konularda 15 er mesaj seklinde ayarladim. Her zaman 16. mesaja dolayisi ile 2. sayfanin basina denk gelen mesajda sayfa ...
| |||||||
Enhancing 80 million pages. | Register | FAQ | Members List | Social Groups | Calendar | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
|
| |||
| |||
| 2. Sayfaya geciste sorun.
Örnegin konularda 15 er mesaj seklinde ayarladim. Her zaman 16. mesaja dolayisi ile 2. sayfanin basina denk gelen mesajda sayfa beyaz kaliyor sürekli yükleniyormus gibi gözüküyor. Oysa ikinci bir sayfa acip kontrol ettigimde mesajin coktan yazilmis oldugunu görüyorum. Acaba bu sorunu yasayan baska kimse varmi, neden olabilir? Selamlar. |
|
| ||||
| ||||
|
Hiç yaşamadım, son template degisiklikleri ve varsa kurduğunuz eklentileri kontrol edin derim. Vbseo yu kapatıp birde öyle deneyin aynı sorun devam etmezse, vbseo ayarları ile ilgili bir durum olabilir. |
| Thread Tools | |
| |