Results 1 to 3 of 3

2 domain 1 db sorunu

This is a discussion on 2 domain 1 db sorunu within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Merhaba öncelikle iki tane vbseo lisanslanmasý gerekiyormu gerekmiyormu bilmiyorum ama internette günlerdir arýyorum bir döküman yada açýklama bulamadým bunun hakkýnda... ...

Junior Member
    Real Name
    Erkan
    Liked
    0 times

Question 2 domain 1 db sorunu

Merhaba öncelikle iki tane vbseo lisanslanması gerekiyormu gerekmiyormu bilmiyorum ama internette günlerdir arıyorum bir döküman yada açıklama bulamadım bunun hakkında...

Öncelikle söylemek istedigim şu ...

xxxx.com/xxx.html
    xxxx.net/xxx.html

Yani ben 2 domainimede vbulletin ve vbseo dosyalarımı attım config.php den ikisinide tek db yi gösterdim...Vbulletin kontrol panelinden
    Site yolu (URL) sini sildim...

Ve iki sitede anasayfasında herşey güzel xxx.com veya xxx.net ikiside açılıyor hatta kategorilerdeki linklerde xxx.com/xxx.html veya xxx.net/xxx.html olarak gözüküyor ve giriyor ama ne oluyorsa bir kategorinin içine girilince sayfa tamamen bozuluyor mesela tanışalım diye bir kategori var diyelim anasayfadaki görünümüzde xxx.com/tanisalim dielim ana sayfadan o kategoriye tıkladıgımda link otomatik http:///tanisalim/ oluyor ve dogal image yolları , forum yolları herşey bozuk gösteriyor sebebi ise tahmin ettiginiz gibi site yolu url'sini silmemden dolayı ama şöylede birşey varki eger vbseo yu deaktif edersem yani vbulletinin normal ayarlarına dönersem iki sitede düzgün calısıyor tek db den...yani

www.xxx.com/showgroup.php?v.sv.s
    www.xxx.net/showgruop.php?v.sv.s

ikiside düzgün calısıyor...

Neyse hem konuyu cok uzattım hemde dogru duzgun nasıl anlatıcagımı bilemedigim için böle çat pat anlattım ama anlamışsınızdır herhalde...Ben vbseo kullanarak 2 domainimide tek db de çalıştırmak istiyorum...

Linklerinde 1 sitede

www.xxx.com/xxx.html

bi sitede

www.xxx.net/xxx.html olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? vbseo kullanmadan oluyor ama vbseo kullanarak nasıl yapılır ?

Şimdiden teşekkürler...

Senior Member ZeKiTuRk's Avatar
    Real Name
    Kenan
    Liked
    0 times
    Merhaba öncelikle iki tane vbseo lisanslanması gerekiyormu gerekmiyormu bilmiyorum
    yok kacakda kullanabilirsin ne gerek var

Hem kacak kullaniyor hemde üstüne destekmi istiyorsun piskinligin bukadari yaaa

vBSEO.com Webmaster Mert Gökçeimam's Avatar
    Real Name
    Lizard King
    Liked
    542 times
    Blog Entries
    4
    Isminize ait vBSEO Lisansı bulunmamaktadır. Lisanssız ürün kullanmak Türkiye Cumhuriyeti Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanununa göre suçtur.
    • g) Bilgisayar programı: Bir bilgisayar sisteminin özel bir işlem veya görev yapmasını sağlayacak bir şekilde düzene konulmuş bilgisayar emir dizgesini ve bu emir dizgesinin oluşum ve gelişimini sağlayacak hazırlık çalışmalarını,
    • h) Arayüz: Bilgisayarın donanım ve yazılım unsurları arasında karşılıklı etkilenme ve bağlantıyı oluşturan program bölümlerini,

Bu kanuna muhalif eylemlerde bulunmanın cezası
    • 150 milyar TL'ye kadar a150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası;
    • 4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis;
    • 3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;
    • Korsan yazılım yüklü bilgisayarlara el konulması

Bunlara rağmen hala lisansız yazılım kullanmaya devam etmek istiyorsanız bu sizin bileceğiniz iştir ancak ücreti 149$ olan bir yazılım için bu riske girmeye değer mi oturup iyi tahlil etmenizi tavsiye ederim.
    Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.

vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
    Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!

Twitter:@Depkac
    Personal Blog : Mert Gökçeimam