Merhaba öncelikle iki tane vbseo lisanslanması gerekiyormu gerekmiyormu bilmiyorum ama internette günlerdir arıyorum bir döküman yada açıklama bulamadım bunun hakkında...
Öncelikle söylemek istedigim şu ...
xxxx.com/xxx.html
xxxx.net/xxx.html
Yani ben 2 domainimede vbulletin ve vbseo dosyalarımı attım config.php den ikisinide tek db yi gösterdim...Vbulletin kontrol panelinden
Site yolu (URL) sini sildim...
Ve iki sitede anasayfasında herşey güzel xxx.com veya xxx.net ikiside açılıyor hatta kategorilerdeki linklerde xxx.com/xxx.html veya xxx.net/xxx.html olarak gözüküyor ve giriyor ama ne oluyorsa bir kategorinin içine girilince sayfa tamamen bozuluyor mesela tanışalım diye bir kategori var diyelim anasayfadaki görünümüzde xxx.com/tanisalim dielim ana sayfadan o kategoriye tıkladıgımda link otomatik http:///tanisalim/ oluyor ve dogal image yolları , forum yolları herşey bozuk gösteriyor sebebi ise tahmin ettiginiz gibi site yolu url'sini silmemden dolayı ama şöylede birşey varki eger vbseo yu deaktif edersem yani vbulletinin normal ayarlarına dönersem iki sitede düzgün calısıyor tek db den...yani
www.xxx.com/showgroup.php?v.sv.s
www.xxx.net/showgruop.php?v.sv.s
ikiside düzgün calısıyor...
Neyse hem konuyu cok uzattım hemde dogru duzgun nasıl anlatıcagımı bilemedigim için böle çat pat anlattım ama anlamışsınızdır herhalde...Ben vbseo kullanarak 2 domainimide tek db de çalıştırmak istiyorum...
Linklerinde 1 sitede
www.xxx.com/xxx.html
bi sitede
www.xxx.net/xxx.html olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? vbseo kullanmadan oluyor ama vbseo kullanarak nasıl yapılır ?
Şimdiden teşekkürler...

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote