vBulletin SEO Forums

SEO

vBulletin Search Engine Optimization

Buy vBSEO Now! HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime.
ne nw
vBSEO Müşteri Hesap Kontrol Arayüzü vBSEO 3.2.0 Gold Yayınlandı vBSEO Başarısı: 600rafik Artışı - 1 günde $1400 Kazanç! Crawlability Inc. SEO Teknolojisi Patentine Başvurdu  vBSEO bir forumun günde $100 Reklam geliri kazanmasına yardımcı oldu  vBSEO ile en kısa sürede $20.000 kazanmak
se sw

12.Sayfada We're sorry...

This is a discussion on 12.Sayfada We're sorry... within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; S.a arkadaslar googlede site:forum.com olarak arattıgımda cıkan sayfalardan 13.sune tıklıyorum ve We're sorry... ... but your query looks similar to ...

Go Back   vBulletin SEO Forums > vBSEO SEO Plugin > General Discussion > Türkçe

Enhancing 80 million pages.

Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-07-2008, 09:53 AM
Senior Member

Real Name: BiLaL Kayahan
Send a message via MSN to anestetic
12.Sayfada We're sorry...

S.a arkadaslar

googlede site:forum.com olarak arattıgımda cıkan sayfalardan 13.sune tıklıyorum ve

We're sorry...

... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spyware application. To protect our users, we can't process your request right now.

boyle bır sorun verıyor dıger sıtelere bakıyorum bırsey yok bu neden olabılır yada nasıl duzeltılebılır?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:07 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster
vBSEO Total Customer SupportvBulletin HackerBig Board Administrator

Real Name: Lizard King
Blog Entries: 3
Send a message via MSN to Mert Gökçeimam
Indexiniz güncellendiği anlarda bu tarz olgularla karşılaşabilirsiniz.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:07 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Indexiniz güncellendiği anlarda bu tarz olgularla karşılaşabilirsiniz.
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:16 AM
Senior Member

toolsdaki sitemapımda 128Bin link var 1 hafta oldu hala 570 ekledi yavas değil mi bu?
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:16 AM
Senior Member

toolsdaki sitemapımda 128Bin link var 1 hafta oldu hala 570 ekledi yavas değil mi bu?
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:18 AM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Google her siteyi kendi içerisinde farklı değerlendirmektedir. Bazı siteler 1 günde bazı siteler 3-4 ayda indexlenebilir.
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 10:22 AM
Senior Member

Teşekkürler Mert Bey Google amca o ilk bazıların içine soksa ya bizi
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 12:13 PM
Senior Member

Real Name: M.Şeyhmus Aydemir
Valla ne yalan söyleyeyim, ilk aldığımda çok büyük beklentilerim olmuştu herkes gibi. Biliyorum seo uzun vadeli bir iş şuan 1 yıla yaklaştı nerdeyse, ne adam akıllı sayfa indexlemekeri nede doğru düzgün bir yanıt almaktayız bu konuda..

Acaba vbseonun 3.1.0 ında mı böyle bir sorun var diyeceğim, bu sefer olmaz çünkü tüm seocular hemen hemen bu versiyonu kullanıyor..

yaklaşık 9 aydan fazladır vbseo kullanıyorum indexli sayfalar bırakın 6.000 ni 5.000 lerde ve hep aynı kalıyor, url rewlite ayarlarıyla hiç oynamama rağmen sonuç bu şekilde. Yani işin bu boyut tarafını bilseydim
149 $ verip gerçekten almazdım. Hadi herşeyi anladım, google siteye göre mi indexliyor ? yani söz konusu burada devreye torpil denilen şey mi giriyor ? :S Açıkçası hiç bir verim alamıyorum vbseo dan ve sanırım böyle gidersede vbseoyu forumumdan tamamen kaldırmayı ve lisansı devretmeyi düşünüyorum...

Kusura bakmayın ama durum böyle, bu konuda ne doğru düzgün cevap veya çözüm alabildim nede yol gösterici bir ipucu alabildim..

vbseo : tam bir hayal kırıklığı
Old 03-07-2008, 01:11 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Google kimseye torpil yapmıyor. Sitelerin içeriklerine , optimasyon oranlarına , online olma zamanlarına , aldıkları back linklere göre kendi içerisinde sitelere farklı önemler vermektedir. Bunu yapmazsa hiçbirşey yapamaz.

Sitenize gelirsek :

Sayfa yükleme süreleriniz yavaş , bu bir botun sitenize ulaşımını engelleyebilir. Sitenizde 7677 konu bulunmakta. Indexlenen url sayınızın buna yakın olması gerekiyor. Sitelerin indexlenme olgusunda vBSEO kadar önemli olgulardan bir tanesi sitenin içeriği ve kullandığı stildir. Mesela sizin sitenize baktığımız zaman ilk başta karşıma top x statistics gibi bir mod çıkıyor. Ben sizin yerinizde olsam hemen kaldırırdım o modifikasyonu.
Uye profillerinizi yeniden yazmamışsınız bir tercih olarak ama yeniden yazmamanız yeterli değil. sitenin her tarafında karşılaşabilecek üye profillerine rel="nofollow" eklemelisiniz.
Birçok defalar farklı konular altında herkese söylediğim gibi Relevant Replacements - Belirlenmiş Değişkenler kullanmıyorsunuz.
Stilinizin geçerli kod içermemekte ki geçerli kod google açısından çok önemlidir.

Kısaca vBSEO aldıktan sonra yapılabilecek ekstra gelişmelerin hiçbirisini yapmadan vBSEO'yu suçlamak ne kadar doğru. Kaldı ki vBSEO ile alakasız bir şekilde server ınız 1-2 gün down olursa google sizi sandbox'a alabilir.

Sizin kötü bir tecrübe yaşamanıza üzüldüm ancak vBSEO kullanıcılarının 99% oranındakileri sitelerinde çok büyük gelişimler görmüşlerdir.

vBSEO Google/Yahoo Sitemap Yaratıcısı v.2.2 Yayınlandı vBSEO 3.2 için Gerekli Güncelleme

6X Trafik - vBSEO ile bir günde $1400 kazanç!

My Personal Site: vBTech.net - vBulletin Support
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 02:16 PM
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Mert Gökçeimam View Post
Google kimseye torpil yapmıyor. Sitelerin içeriklerine , optimasyon oranlarına , online olma zamanlarına , aldıkları back linklere göre kendi içerisinde sitelere farklı önemler vermektedir. Bunu yapmazsa hiçbirşey yapamaz.

Sitenize gelirsek :

Sayfa yükleme süreleriniz yavaş , bu bir botun sitenize ulaşımını engelleyebilir. Sitenizde 7677 konu bulunmakta. Indexlenen url sayınızın buna yakın olması gerekiyor. Sitelerin indexlenme olgusunda vBSEO kadar önemli olgulardan bir tanesi sitenin içeriği ve kullandığı stildir. Mesela sizin sitenize baktığımız zaman ilk başta karşıma top x statistics gibi bir mod çıkıyor. Ben sizin yerinizde olsam hemen kaldırırdım o modifikasyonu.
Uye profillerinizi yeniden yazmamışsınız bir tercih olarak ama yeniden yazmamanız yeterli değil. sitenin her tarafında karşılaşabilecek üye profillerine rel="nofollow" eklemelisiniz.
Birçok defalar farklı konular altında herkese söylediğim gibi Relevant Replacements - Belirlenmiş Değişkenler kullanmıyorsunuz.
Stilinizin geçerli kod içermemekte ki geçerli kod google açısından çok önemlidir.

Kısaca vBSEO aldıktan sonra yapılabilecek ekstra gelişmelerin hiçbirisini yapmadan vBSEO'yu suçlamak ne kadar doğru. Kaldı ki vBSEO ile alakasız bir şekilde server ınız 1-2 gün down olursa google sizi sandbox'a alabilir.

Sizin kötü bir tecrübe yaşamanıza üzüldüm ancak vBSEO kullanıcılarının 99% oranındakileri sitelerinde çok büyük gelişimler görmüşlerdir.
top x statistics kaldırdım. Sayfa süreleri derken anlayamadım ?
Ayrıca sitemin sandbox da olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 02:22 PM
Mert Gökçeimam's Avatar
vBSEO.com Webmaster

Sayfa yükleme süresi , yani browserınıza sitenizden bir adres yazılıp enter a basıldıktan sonra sayfanın komple açılma süresi.

Sadbox ta olup olmadığını öğrenmenin kesin yöntemi yok. Google Webmasters hesabınızdan yeniden inceleme talep etmenizi tavsiye ederim.
Reply With Quote
Old 03-07-2008, 07:10 PM
aLy's Avatar
aLy aLy is offline
Senior Member

Real Name: M.ALi
bildiğim kadarı ile "forum" kelimesi geçen domainlerde bu sorunu yaratıyor google.
Reply With Quote
Old 03-08-2008, 03:34 PM
maxicep's Avatar
Senior Member
Big Board Administrator

Real Name: Ozan A.
Quote:
Originally Posted by piciar View Post
Valla ne yalan söyleyeyim, ilk aldığımda çok büyük beklentilerim olmuştu herkes gibi. Biliyorum seo uzun vadeli bir iş şuan 1 yıla yaklaştı nerdeyse, ne adam akıllı sayfa indexlemekeri nede doğru düzgün bir yanıt almaktayız bu konuda..

Acaba vbseonun 3.1.0 ında mı böyle bir sorun var diyeceğim, bu sefer olmaz çünkü tüm seocular hemen hemen bu versiyonu kullanıyor..

yaklaşık 9 aydan fazladır vbseo kullanıyorum indexli sayfalar bırakın 6.000 ni 5.000 lerde ve hep aynı kalıyor, url rewlite ayarlarıyla hiç oynamama rağmen sonuç bu şekilde. Yani işin bu boyut tarafını bilseydim
149 $ verip gerçekten almazdım. Hadi herşeyi anladım, google siteye göre mi indexliyor ? yani söz konusu burada devreye torpil denilen şey mi giriyor ? :S Açıkçası hiç bir verim alamıyorum vbseo dan ve sanırım böyle gidersede vbseoyu forumumdan tamamen kaldırmayı ve lisansı devretmeyi düşünüyorum...

Kusura bakmayın ama durum böyle, bu konuda ne doğru düzgün cevap veya çözüm alabildim nede yol gösterici bir ipucu alabildim..

vbseo : tam bir hayal kırıklığı
Şiddetle katılmıyorum.

Vbseo sayesinde gelirleri ve hitlerini arttıranların haberlerini okumuşsunuzdur.

Bende büyük ölçüde bunun gerçekliğini yaşayanlardan biriyim.

Ama kesinlikle işi iyi bilmek, google in sevecegi bazı şeylerle desteklemek gerekiyor. Çaba ve özveri gerekiyor, yoksa forumu aç, vbseo kur, vbseo teması aç, google a submit et , sitenin hitleri yada gelirlerinin artmasını bekle.

Yanlıs anlama sana söyler gibi oldu alıntı yaptıgımdan ancak genel anlamda söylemek istiyorum bunu, sana degil.

vbSEO, işini bilen ve vbulletin ile çalışan bir webmaster için, altın değerinde bir eklentidir.
Old 03-08-2008, 03:42 PM
Senior Member

Quote:
Originally Posted by maxicep View Post
Şiddetle katılmıyorum.

Vbseo sayesinde gelirleri ve hitlerini arttıranların haberlerini okumuşsunuzdur.

Bende büyük ölçüde bunun gerçekliğini yaşayanlardan biriyim.

Ama kesinlikle işi iyi bilmek, google in sevecegi bazı şeylerle desteklemek gerekiyor. Çaba ve özveri gerekiyor, yoksa forumu aç, vbseo kur, vbseo teması aç, google a submit et , sitenin hitleri yada gelirlerinin artmasını bekle.

Yanlıs anlama sana söyler gibi oldu alıntı yaptıgımdan ancak genel anlamda söylemek istiyorum bunu, sana degil.

vbSEO, işini bilen ve vbulletin ile çalışan bir webmaster için, altın değerinde bir eklentidir.
Anladım, ben bu işlerle yani webmasterlikla uğraşmıyorum, daha doğrusuda bu tip şeyleri yapacak vaktimde olmuyor, pekde anlamıyorum üst düzey olarak
Reply With Quote
Old 03-08-2008, 03:45 PM
Senior Member

Birde bugün şöyle birşeye rastladım

Kimler online kısmında böyle bir resim var aynı konuyu 20 kişi görüntülüyor
ama konuya girince normal 1 kişi olarak görünüyor..
Attached Thumbnails
clipboard01.gif
Views:	20
Size:	56.6 KB
ID:	3880  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules