Botumuzda geldi![]()
This is a discussion on 1 Yıla yakın VBSEO Kullanımını ( Sitedeki Büyük Düşüş ) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; Botumuzda geldi...
Botumuzda geldi![]()
<span class="frmmod"> bunu süper modda denedim olmadı maalesef
<span class="frmsmod"> gibi nerede yanlışlık yapmış olabilirim
Bende cok buyut capta hatalar cikdi ne yapaliyim yardimini bekliyorum tesekurler
[Invalid] Markup Validation of http://www.piryolu.com/forum/index.php - W3C Markup Validator
.frmsmod {
color: purple;
font-family: Arial;
font-weight: 600;
olarak yaptığımda çok enteresan renk yine mavi oluyor
Url ise bahsettiğiniz o zaman farklı css değerleri kullanmalısınız.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Peki css ile banli üyelerde üstü cizili yapmak istiyorum nasil bir kod eklemeliyim ?
1292 Errors, 883 warning(s) den 256 Errors, 5 warning(s) dusurdum baska onerisi olan varmi acaba
http://validator.w3.org/check?uri=ht...idator%2F1.654
Senin sorunun kolaymiş, Ben yillardir vbseo kullanıyorum hiçbir faydasini göremiyoruz. Teknik destek de verilmiyor. Sadece vbseo.com dan anlatılıyor yapan yapamayan Allah'a emanet. Bu zamana kadar ödediğim tüm ücretlerin hepsi çöpe gitti. 4-5 yıldır vbseo kullanıcısıyım. Forumsitemin günlük tekil hiti 300ü geçmiyor. Zaten bundan sonra da güncellemeyi düşünmüyorum
Sitenizde hit alacak özgün içerik bulundurmayıp bunun suçunu başkalarına buluyor olmanızda efsane![]()
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Efsane yaratıp suçlu aramamıza gerek yok Mert Bey; Ben bir sorundan bahsediyorum. Sitemin 0ü özgün demiyorum ben. Ama Forumsitemde yüzlerce özgün makale ve içerik var.
-Ben size vbseo_sitemap settinge giremiyorum diyorum siz bana vbseo_sitemap ı anadizine atın diye cevap veriyorsunuz sadece. o klasör zaten anadizinde.
-Ben size google urllerde yönlendirme var diyorum siz bana TR destek yerine sadece ingilizce makaleye yönlendiriyorsunuz.
-Ben size urllerde virüs var diyorum siz bana host firmasındaki açıklardan bahsediyorsunuz. Neden bu host firmasının yüzlerce sitesinde olmuyor bu sorunlar da vbseo kullanan bende oluyor burası ayrıca tartışılır.
Ve bunu bir tek ben değil onlarca kişi gerek burda gerek başka sitelerde bu konudan muzdarip olduğunu dile getiriyor ancak siz okuduğum tüm makalelerinzde bizimle alakası yok deyip agrasif bir tutum sergiliyorsunuz her mesajlarınızda. Size soru sorup teknik destek istemeye çekinir olduk..İyi çalışmalar dilerim.