1 ay oldu seo alalı ama 5.880
sayfa indexlemiş ?
bu kadar düşük olması normalmidir
This is a discussion on 1 ayda indexlenen sayfası sayısı (anormal mi) within the Türkçe forums, part of the General Discussion category; 1 ay oldu seo alalý ama 5.880 sayfa indexlemiþ ? bu kadar düþük olmasý normalmidir...
1 ay oldu seo alalı ama 5.880
sayfa indexlemiş ?
bu kadar düşük olması normalmidir
normaldir, seo yu duzgun kurduysan eger 3 ila 6 ay arasinda tam verim kazaniyor site![]()
Sanmıyorum arkadaşım seo aldı 2
sadece 1.5 ayda 60 bin sayfa indexledi
benimkisi 1 ay küsür oldu 6.000 bile değil.
Arkadasim o siteye gore degisir, arkadasinin sitesini demekki google daha oncedende sık sık dolasıyormusö seo kurdugundada 60,000 sayfasını ındexledı..
Birde mesajlari ziyaretcilerde gorebiliyormu sitede? Mesajlar ziyaretcilerede acik olmasi lazim...
Benim 40.000 sayfam indexliydi, SEO'ya geçeli 1.5 aydan fazla oldu indexlenen sayfa sayısı 17.000. Çok aktif olmayan sitelerde sanırım indexleme çok yavaş oluyor.
Benim indexlenen sayfa sayım devamlı düşüyor çünkü ben düşmesini istiyorum. Her türlü gereksiz konunun indexten düşürülmesi için özellikle uğraşıyorum ve sadece konularımın indexlenmesine müsade ediyorum. Index sayısından ziyade takip etmeniz gereken google dan gelen ziyaretçi sayısı. Bunuda analytics kullanarak izlemenizi tavsiye ederim.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Mert bey benim sorunum ziyaretçilerle ilgili değil
1 ay oldu seo alalı.
Ama ilginç olan o ki 5. 000 küsür sayfa indexlemesi
yani çok az 1 ayda, milim milim gidiyor, ve günlük en fazla 15 - 16 misafir ya online oluyor yada olmuyor, yani daha 20-30 sınırıını göremedim.
Mert Bey ,
Google hergün milyonlarca siteyi indexlemektedir. Bazı siteler şanslı olup bir günde 20000 sayfa indexlemesi yaşarlar ( bugüne kadar hiç görmedim ) bazı siteler yavaş ama istikrarlı büyürler. Bir anda büyüyenler black hat seo taktikleri kullanarak büyür genelde ki büyüdükleri gibi düşüşleride aynı hızda olur. Yavaş büyüyen siteler ise kalıcı olurlar.
Mert Gökçeimam / Crawlability Inc.
vBSEO 3.6.0 Alpha Önizlemesi - Including Like Tree
Unveiling the NEW vBSEO Sitemap Generator 3.0 - available NOW for vBSEO Customers!
Twitter:@Depkac
Personal Blog : Mert Gökçeimam
Şu anki indexlenen sayfa sayısı 25.000 kadar.
Günde ortalama 100 sayfa indexleniyor.
Yavaş ama istikrarlı.![]()
Arkadaslar bunun icin sizde caba sarfetmelisiniz herseyi vbseo ya birakip beklemek yeterli degil bence.
Forumlarinizi yüksek pr degerli özellikle dmoz da indexli dizinlere kaydetmenizi ve yine pr degeri yüksek sizinle ayni icerige sahip sitelerden karsiliksiz link almanizi tavsiye ederim. Google sizin sitenize gelmese bile o siteleri indexlerken linklerinizi görecek ve sizi es gecmeyecektir..
İndex lemeyi neye göre değerlendiriyorsunuz??